Vi ste ovdje
Home > Ekonomija > BBI VIP Business Cluba: Kako povećati konkurentnost privrede Srednjobosanskog kantona

BBI VIP Business Cluba: Kako povećati konkurentnost privrede Srednjobosanskog kantona

 Srednjobosanskog kantona – internacionalizacija poslovanja, razvojne šanse, pronalazak investitora i otvaranje novih tržišta“ koji će se održati u četvrtak, 15.marta/ožujka 2018. godine od 13:00 do 15:00 sati u Restoranu – Tržni centar PROM-AR – Dolac – Travnik.
Skup je namijenjen predstavnicima privrednog sektora i kompanijama sa šireg područja regije SBK.

Cilj skupa je razmjena iskustava sa inostranih tržišta, definiranje prioritetnih sektora privrede za promociju prema inostranim partnerima, kao i pružanje ključnih smjernica izvoznicima i kompanijama.

U sklopu skupa planirana je prezentacija mogućnosti podrške privrednicima sa šireg područja pomenute regije od strane Bosna Bank International (BBI) d.d. Sarajevo, informisanje o aktivnostima i benefitima članstva u BBI VIP Business Clubu koji djeluje u okviru BBI banke, predstavljanje mogućnosti prezentacije projekata i poslovnih prilika za saradnju sa potencijalnim investitorima i poslovnim partnerima iz inostranstva i BiH na 9. Međunarodnoj poslovno-investicijskoj konferenciji Sarajevo Business Forum (SBF) 2018, kao i prezentacija nove on-line platforme za promociju kompanija, poslovnih projekata i dogovaranje poslovnih (B2B) sastanaka sa potencijalnim partnerima i saradnicima.

Okrugli stol jedan je u nizu događaja u organizaciji BBI VIP Business Cluba i BBI banke, čiji cilj je jačanje cjelokupne bosanskohercegovačke privrede i konkurentnosti bh. proizvoda na inozemnim tržištima.

Nadamo se da ćete se odazvati pozivu i svojim učešćem doprinijeti poboljšanju trenutnog stanja na tržištu.

Akos.ba pratite putem aplikacije za Android i društvenih mreža Facebook | Instagram | Twitter.

Top