Vi ste ovdje
Home > Ostalo > Obavijesti > Želite naučiti ili unaprijediti znanje arapskog jezika? Ne propustite ovaj intenzivni kurs u Tunisu

Želite naučiti ili unaprijediti znanje arapskog jezika? Ne propustite ovaj intenzivni kurs u Tunisu

Tražite li priliku za učenje arapskog jezika u zemlji u kojoj se govori taj jezik kao maternji? Želite li unaprijediti poznavanje arapskog jezika i raditi na tečnosti u govoru? U tom slučaju, Tuniški centar za jezike (TLC) vam nudi intenzivni desetodnevni kurs arapskog jezika od 23. decembra 2019. do 1. januara 2020. godine. Ovaj intenzivni kurs će uspješno poboljšati vaše praktično znanje arapskog jezika, obogatiti vaš vokabular, poboljšati gramatiku, poboljšati vaš pisani arapski jezik i ojačati vaše znanje čitanja i govora arapskog. Pored sveobuhvatnog rada sa iskusnim profesionalcima, ovaj kurs vam nudi bogat rekreativni dio kako biste upoznali bogatu kulturno-historijsku baštinu Tunisa.

Cijena kursa iznosi 350 eura po učesniku. Paket uključuje nastavu, ispit na kraju, udžbenik i sve materijale, doručak i ručak, organizirana putovanja u različite regije Tunisa i glavne muzeje, transfer na aerodrom, potvrde za one koji završe kurs. Dodatno se plaća smještaj koji iznosi 250 eura (10 dana) za jednokrevetnu sobu ili 160 eura za sobu sa više učesnika ili pak 100 eura da budete kod neke od porodica koje su se ponudile da prime polaznike u svoju kuću tokom trajanja kursa. Uz to morate platiti i povratnu avionsku kartu za Tunis koja je prilično povoljna u ovom periodu godine.

Rok za prijave je 15. novembar 2019. putem online forme na OVOM linku.

Više informacija pogledajte na njihovoj Facebook stranici: TunisiaLC

Akos.ba

Akos.ba pratite putem aplikacije za Android i društvenih mreža Facebook | Instagram | Twitter.

Top