Vi ste ovdje
Home > Ekonomija > Završena dvanaesta ramazanska akcija mesne industrije OVAKO: Podijeljene 22 tone mesa

Završena dvanaesta ramazanska akcija mesne industrije OVAKO: Podijeljene 22 tone mesa

Mesna industrija “Ovako” okončala je dvanaestu tradicionalnu ramazansku akciju, tokom koje je podijeljeno 22 tone mesa i mesnih prerađevina.

Ovogodišnjom donacijom obuhvaćeno je 48 udruženja preko kojih će pomoć biti distribuirana do krajnjih korisnika. Neka od udruženja koja su primila donaciju su Pomozi.ba, Merhamet, Dobrotvor, Emaus, Crveni Krst, Oaza, Ruhnama, Islamic Relief, Mjedenica, Lasta, te mnoga druga udruženja raspostranjena na cijelom teritoriju Bosne i Hercegovine.

– Dvanaest godina za redom vraćamo naš dug zajednici, jer realno da nije naših lojalnih kupaca, danas mesna industrija Ovako ne bi bila najveća prehrambena kompanija u Bosni i Hercegovini. Ovo nije jedini način na koji nastojimo da se odužimo zajednici, pored humanitarnog rada aktivni smo i kroz sportske, obrazovne i kulturne aktivnosti, ali naš primarni cilj je pomoć socijalno ugroženim građanima.

– Iskoristio bih ovu priliku da se zahvalim svim našim uposlenicima koji su pomogli u pripremi i realizaciji dvanaeste ramazanske donacije, Izjavio je Nedžad Biberović, marketing menadžer „Ovako“ d.o.o..

Akos.ba

Akos.ba pratite putem aplikacije za Android i društvenih mreža Facebook | Instagram | Twitter.

Top