Vi ste ovdje
Home > Ekonomija > Vrijedno priznanje za kladuško preduzeće Amelšeh

Vrijedno priznanje za kladuško preduzeće Amelšeh

Na adresu velikokladuške firme „Amelšeh d.o.o.“ ovih dana je stiglo vrijedno priznanje. Sarajevska firma L.R.C. d.o.o. dodjelila je ovom preduzeću certifikat koji potvrđuje da su finansijsko stanje i opće poslovanje firme „Amelšeh d.o.o.“ na visokom nivou i da se nalaze u samom vrhu najpouzdanijih kompanija u Bosni i Hercegovini.

U popratnom dokumentu između ostalog se navodi: „U sklopu LRC-ovog projekta Bonitetne certifikacije preduzeća u BiH, Vaša kompanija se u skladu s ostvarenim poslovnim rezultatima izdvojila kao natprosječna te se svrstala u sami vrh bonitetno pouzdanih partnera.“, navodi se u pismu potpisanom od strane generalnog direktora Adnana Hrenovice

Firma „Amelšeh d.o.o.“ se nalazi u vlasništvu hadži Enver-ef. Melkića, predsjednika Medžlisa IZ Velika Kladuša, poznatog krajiškog humaniste i dobrotvora. Uzimajući u obzir djela i profil ličnosti hadži Envera, ovo priznanje nas nimalo ne iznenađuje, a ne sumnjamo da u budućnosti neće biti još sličnih nagrada za višegodišnji trud i pošteni rad ovog čovjeka.

Za Akos.ba Fahrudin Vojić

Akos.ba pratite putem aplikacije za Android i društvenih mreža Facebook | Instagram | Twitter.

Top