Uncategorized

Uz LinkedInov e-learning učite bilo kada i bilo gdje

Autor:Antonija Antončić

LinkedIn Learning

Na taj način pojedinci i organizacije ili pak obrazovne institucije mogu učiti i istraživati sve mogućnosti ovog e-učenja. Firme tako mogu napraviti listu prijedloga kurseva, a odjeli za ljudske resurse mogu analizirati i pratiti napredak zaposlenika.

Pokrenut edukacijski servis LinkedIn Learning

Velik dio programa je baziran i na sadržajima online servisa za učenje Lynda, kojeg je LinkedIn preuzeo prošle godine. Tako postoje različiti predmeti kao što su tehnologija, poslovanje ili pak kreativne teme, a ima i raznih kurseva računovodstva, programiranja i slično.

Postoji personalizirano e-učenje za svakog zaposlenika, a možete mu pristupiti bilo kada i bilo gdje – bilo da ste na računaru ili mobilnom uređaju pa tako možete čitati transkripte i opise, gledati tutoriale ili pak slušati predavanja u pokretu i to na čak na 5 jezika – engleskom, francuskom, njemačkom, japanskom i španjolskom.

Ova stranica je prvi puta predstavljena u septembru u uredima u San Franciscu, a dostupna je Primium korisnicima. Za pristup je potrebno najprije ispuniti formular, a svake  sedmice  ima i do 25 novih kurseva u ponudi, stoji na stranici LinkedIna.

Kako piše TechCrunch, ovim se potezom želi potaknuti i mlade korisnike da se pridruže mreži i što ranije krenu u profesionalni život. Naime, posljednjih godina se LinkedIn sve više povezuje s visokoškolskim ustanovama i otvara posebne profile za Univerzitete kako bi i mladi mogli pratiti i tražiti poslove.

womeninadria.com

Foto: 123rf

 

Povezani članci