Moja putovanjaU Fokusu

Sve boje jeseni – dvodnevni izlet u Zagreb!

 • Bosnia Travels 13. i 14. oktobra 2018. vodi vas na izlet u Zagreb preko Jajca i Bihaća! Osjetite dah rane jeseni i uživajte u njenim bojama, mirisima i okusima!
 • Krenite s nama i osvježite svoje zalihe pozitivne energije dobrim društvom i prelijepim krajolicima. Odmorite tijelo i duh uz obale Plivskog jezera, osvježite oči zelenilom Une i ostanite bez daha pred nestvarnom ljepotom Štrbačkog buka, jednog od najljepših vodopada u ovom dijelu Evrope. Otkrijte tajne grada Zagreba s lokalnim vodičem koji će vam ispričati neobične zanimljivosti iz njegove prošlosti i sadašnjosti. Prošetajte prekrasnim šetnicama parka Maksimir i posjetite ZOO vrt sa 275 vrsta životinja. Svratite u oazu mira i duhovnosti džamije i Islamskog centra u Zagrebu.

  Program:1. DAN (13. oktobar, subota):

  Polazak prema Bihaću u 6.30h ispred CEI Nahla (ulica Džemala Bijedića 122). Predviđena je posjeta Jajcu i Plivskom jezeru. Sljedeća destinacija je Nacionalni park Una, gdje ćemo posjetiti vodopad Štrbački buk. Štrbački buk je najviši vodopad na rijeci Uni, impresivne ljepote i snage vode koja se obrušava preko većih i manjih sedrenih barijera.

  Nakon obilaska vodopada dolazak u hotel Kostelski buk (4*). Neponovljivu atmosferu hotela Kostelski buk čine usluga visokog nivoa, te moderno uređene sobe. U isto vrijeme je čaroban i jedinstven zbog svog položaja uz rijeku Unu. Noćenje.

  2. DAN (14. oktobar, nedjelja):

  Doručak u hotelu. Polazak iz hotela za Zagreb u 7.00h. Predviđeni dolazak u Zagreb u 9.30h. Obilazak grada uz pratnju lokalnog vodiča i samostalna šetnja do 12.30. Posjeta džamiji i Islamskom kulturnom centru od 13.00 do 15.00 h, uz mogućnost ručka u restoranu koji se nalazi u okviru Centra (ručak nije uključen u cijenu aranžmana).

  Od 15.00 do 17.00h predviđen je obilazak Maksimirskog parka i ZOO vrta. Polazak za Sarajevo u 17.00. Dolazak u Sarajevo je u kasnim noćnim satima.

  Cijena aranžmana: 146 KM

  Cijena uključuje:

  • Prijevoz udobnim i modernim autobusom;
  • Noćenje i doručak u hotelu ;
  • Ulaznicu u NP Una i obilazak Štrbačkog buka;
  • Pratnju vodiča tokom cijelog puta;
  • Lokalnog vodiča u Zagrebu.

  BONUS: Kako bismo vam putovanje učinili što ugodnijim pripremili smo i različite zabavne sadržaje tokom vožnje (društvene igre, kvizove znanja…), a za najbolje i najveselije i prigodne poklone.

  Prijave i uplate u prostorijama turističke agencije Bosnia Travels ili na info desku CEI Nahla (Džemala Bijedića 122) do 5. oktobra 2018. godine.

  Dodatne informacije na telefon: 033/610-550 ili e-mail: [email protected] Broj mjesta je ograničen.

  Mjesto se osigurava redoslijedom uplate.

  *Napomena: organizator zadržava pravo otkazivanja izleta u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih osoba.

  akos.ba

Povezani članci

Back to top button