Vi ste ovdje
Home > Magazin > Enterijer > Stigla nova kolekcija u Hereke tepih centru

Stigla nova kolekcija u Hereke tepih centru

Novi tepisi i etisoni

 Turska kompanija Hereke koja djeluje na tržištu Bosne i Hercegovine od 2004. godine nudi vam veliki izbor tepiha, staza, etisona, linoleuma, umjetna trava.

Tu su u gumirane staze, otirači, staze za djecu, odnosno za dječije sobe i vrtiće, gumirane staze za djecu.

Također u našoj ponudi možete pronaći tepihe oslikane u panoramama poznatih gradova i svjetskih destinacija kao što je Venecija i različiti motiva. Sa ponosom ističemo da smo u prošlom mjesecu završili opremanje hotela Maršal na Bjelašnici gdje smo ugradili naše tepihe, etisone i  staze. Do sad smo opremili 368 džamija u BiH i regiji.

Pružamo vam mogućnost kućne dostave na području cijele BiH te kartično plaćanje do 12 rata preko Ziraat banke, Intesa, Unicredit ili American express.

Pored prodajnog salona u sklopu objekta stadiona Grbavica od prošle godine otvoren je i prodajni objekat na adresi Kolodvorska 12 (pored Binga).

Artikle možete naručiti i na telefon: 033 610 223 ili preko Facebook stranice:

Hereke Tepih Centar

Historijat kompanije

{youtube}57NoOtG8bM8{/youtube}

Kompanija D.O.O ANGEL GROUP je na bh tržištu prisutna od 2004. godine. Proizvodi dolaze iz naše matične fabrike, koja se nalazi u Istanbulu, a koja je svoj rad počela daleke 1975. godine. Naša kompanija je izvozno orijentirana i pokrivamo područje Srednje Azije (Kazahstan, Uzbekistan, Turkmenistan, Azerbejdžan) te Rusiju.

Nakon ulaska na tržište Bosne i Hercegovine, naša distribucijska mreža se proširila u veći dio Evrope (Hrvatska, Srbija, Slovenija, Njemačka itd.)

Što se tiče tržišta Bosne i Hercegovine, naši proizvodi su dospjeli u sve dijelove BiH.

Pored tepiha, deka, staza, jorgana i jastuka, koji su za kućnu upotrebu, u našoj ponudi se nalaze i širok izbor džamijskih tepiha i lustera.

U toku našeg rada za 12 godina naši tepisi i lusteri su našli svoje mjesto u stotinama džamija širom BiH, ali i Srbije, Hrvatske, Crne Gore, Njemačke, USA, Danske, Švicarske, Slovenije, Turske.

Akos.ba

Akos.ba pratite putem aplikacije za Android i društvenih mreža Facebook | Instagram | Twitter.

Top
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com