>
Radionice sa Aidom Tule: Psihologija žene – moć samospoznaje Radionice sa Aidom Tule: Psihologija žene – moć samospoznaje
Uvažene i drage dame! 📌TUMED (BH asocijacija alumnija Turske) organizira prvu edukativnu  radionicu za žene na temu “Psihologija žene: Moć samospoznaje”. Edukacija se sastoji... Radionice sa Aidom Tule: Psihologija žene – moć samospoznaje

Uvažene i drage dame!
📌TUMED (BH asocijacija alumnija Turske) organizira prvu edukativnu  radionicu za žene na temu “Psihologija žene: Moć samospoznaje”. Edukacija se sastoji od 4 bloka u trajanju od 4 sata sto cini ukupno 16 sati praktičnog i teorijskog rada.
Kroz radionicu će se obraditi slijedeće teme:
1️⃣Razumijevanje unutrašnjih procesa,
2️⃣Upravljanje očekivanjima, 
3️⃣Razumijevanje zakona komunikacije,
4️⃣Izgradnja psihičke otpornosti.
📌Psiholog, edukator, trener Aida Tule više od jedanaest godina radi u oblasti primjenjene pozitivne psihologije kroz edukaciju i savjetovanje. Djeluje širom BiH u vladinom i nevladinom sektoru, kao i u zemljama EU. Aktivno piše i drži seminare na bosanskom, njemačkom i engleskom jeziku. Autorica je knjige “Arhitektura duše”.
📌📚Dobrodošle su sve žene koje žele bolje razumjeti sebe, raditi na sebi i učiti efikasnije kormilariti životom u stresnim vremenima. 💰Kotizacija za 4 dana: 20 KM (plaća se po dolasku na radionicu)
📆Datumi održavanja: 10., 11., 24. i 25. novembar s početkom
u 12:00 h.
📍Mjesto: Yunus Emre Institut/Turska kuća
☎️Kontakt osoba: Merima Smajić, 📞0603050002, 💻[email protected]
Prijave traju do 09.11.2018.

Broj mjesta je ograničen. 🙌🔥.

Akos.ba

Akos.ba pratite putem aplikacije za Android i društvenih mreža Facebook | Instagram | Twitter.