Vi ste ovdje
Home > Ostalo > Obavijesti > Radionica: Kako raditi samo ono što voliš?

Radionica: Kako raditi samo ono što voliš?

Radionica za žene i muškarce

Vjerujemo da postoji nepresušna riznica u kojoj za svakoga ima neizmjerno mnogo blagodati svake vrste.

Važno nam je da ljudi žive lahkoću radeći, privređujući sebi i zajednici u kojoj žive.

Najvažnije nam je da međusobno budemo jedni drugima podrška u otkrivanju potencijala s kojim smo stvoreni i davanju prilike da svako radi ono što mu je olakšano.

Želimo da živimo u svijetu gdje svi žive ispunjen i sretan porodični i društveni život zato što se ne umaraju previše,jer rade ono što im je olakšano olakšavajući i drugima.

Muris i ja godinama pomažemo ljudima da prepoznaju svoju osnovnu ulogu na ovome svijetu i iskoriste prednosti koje su ima date za ispunjavanje svoje jedinstvene uloge.

Uvijek govorimo i preporučujemo samo ono što smo sami isprobali i uvidjeli da funkcioniše i daje rezultate.

Dođite na našu zajedničku radionicu “Prepoznaj priliku i iskoristi svoj poduzetnički potencijal”, te jednom za svagda se riješite razmišljanja i stava:

– da nemate slobodnog vremena
– da se morate napatiti da bi nekada uživali
– da se plašite za djecu (njihov uspjeh, opskrbu i sl.)
– da nemate pravo uvijek dobro izgledati
– da ćete prije ili kasnije se istrošiti ili razboliti (jer posao i rad umaraju)
– da vaša nafaka i izobilje zavise od drugih ljudi(poslodavaca)
– da je briga sastavni dio uspjeha
– da je tamo nekome lahak dinar,ali ne i Vama

Zajedno ćemo otkriti mnogo mogućnosti,koje su oko vas, i mnogo potencijala,koji je u vama, a koji će vam omogućiti da živite sigurnost, neovisnost i lahkoću.

Susretali smo mnogo žena, koje žive stresan i traumatičan život za sebe i svoje porodice, upravo zato što nikad nisu dopustile da njihov puni potencijal zasija. Nisu radile ono što vole. A samo sretna i ispunjena majka i supruga mogu učiniti sretnim i ispunjenim svoje porodice.

Svjedočili smo razmišljanjima mnogih mladih osoba,koji u najenergičnijem periodu svoga života, govore da im je više dosta posla, da maštaju o odlasku iz “ove države”, o bijegu, o promjeni izvan njih!

Sve ono o čemu maštate i što vam fali je već TU!
Na radionici ćete naučiti kako to da prepoznate i uzmete.

Pravednost se gradi na pravednosti! Stoga, samo ako smo ispoštovali svoju svrhu (ono što nam je olakšano) možemo ispoštovati i prava drugih kod nas (i to sa lahkoćom)

SADA više nema razloga da se ustrajavate mučiti, neprestano očekujući, da će vas posao naći, da će vama neko izvana situaciju prepoznati i riješiti, da ste primorani nešto raditi i sl.

Uzmite dar izbora, koji vam je dat, u svoje ruke i odlučite napraviti prvi veliki korak na putu ka neovisnosti, slobodi, sigurnosti, udobnosti, lahkoći i sreći sa svojom porodicom i drugim ljudima! – PRIJAVITE SE NA RADIONICU!

Muris i ja smo roditelji šestero djece, predavači, edukatori i treneri već godinama, a ovo je naša treća zajednička radionica.

Pored redovnih obaveza, volimo povremeno održavanje ovakvih radionica i toj želji su vjetar u leđa evaluacijski komentari naših učesnika/ca, koji obično glase: “Treba nam više ovakvih sadržaja”.

Odslusali smo stotine radionica uzivo ili online, iz komunikacije,psihologije, organizacije, biznisa, marketinga. Na Bussines Academy I NLP treninzima.

Naša radionica od samo 6 sati podrazumijeva da ćete
– prepoznati svoju prirodnu sklonost, potencijal za uspjeh u određenoj oblasti.

– da ćete imati priliku odabrati vlastitu poslovnu ideju, dobiti radni materijal, kao šablon, preko kojeg ćete znati kako istu dovesti do realizacije

– izdefinisati vlastitu definiciju uspjeha

– vidjeti jasan put ka svome uspjehu

– Razumjeti glasove koji nam unutar nas ili izvana uvijek govore koji je sljedeći korak ispravan

– upoznati se sa bitnim koracima koji su neizostavni na putu pokretanja vlastitog biznisa: Analiza tržišta i planiranje poslovanja,

Treneri: Muris i Hidajeta Mahalbašić

Cijena radionice je 50 EUR, a samo za vas koji se prijavite do 20.01.2018. cijena je 35 EUR

U cijenu je uračunat i ručak na Jezeru Jelen, gdje će se održati radionica.

Hidajeta Mahalbašić

Akos.ba

Akos.ba pratite putem aplikacije za Android i društvenih mreža Facebook | Instagram | Twitter.

Top