Vi ste ovdje
Home > Naše aktivnosti > Ostale aktivnosti > Pridružite nam se i na Viberu: Otvoren Akos.ba Public Chat

Pridružite nam se i na Viberu: Otvoren Akos.ba Public Chat

Edukativni portal Akos.ba svakodnevno kroz svoj rad uvodi novitete kako bi sadržaji sa portala i vijesti o aktivnostima i projektima Asocijacije za kulturu, obrzovanje i sport – AKOS došli do što više čitalaca.

Portal Akos.ba pored svojih profila na društvenim mrežama FacebookTwitterInstagram, te aplikacije za android, newslettera, projekta “Inspiracija_by_akos” na WhatsAppu novim kanalom komunikacije preko Viber Public Chat (javni razgovor) širi svoju dostupnost.

Kako do Public Chata Akos.ba?

Na Viberu ukucajte http://chats.viber.com/akos.ba, a oni koji ovo čitaju na svojim računarima, a imaju svoj mobitel uz sebe mogu nam se odmah pridružiti tako da jednostavno skeniraju QR kod koji se nalazi na slici ili kliknite na link.

Pozivanje prijatelja

Viber Public Chat je kanal masovne komunikacije i obuhvata uobičajeni Viber sadržaj, uključujući tekst, fotografije, zvuk, naljepnice i linkove. Ovom prilikom molimo naše posjetioce portala i korisnike/pratioce naših drugih profila da pozovu svoje prijatelje u Public Chat portala Akos.ba.

Koja je tajna uspjeha Vibera? 

Viber danas broji više od 800 miliona korisnika, a preko 30 miliona njih dolazi s područja Centralne i Istočne Europe. Ključni dio nastupa ove kompanije je lokaliziran pristup kojim žele dodatno potaknuti korisnike na interakciju. Usluga Viber Public Chat omogućava korisnicima novu vrstu komunikacije koja im pruža pristup javnim osobama, brendovima i medijima.

Akos.ba

Akos.ba pratite putem aplikacije za Android i društvenih mreža Facebook | Instagram | Twitter.

Top