Ostale aktivnostiU Fokusu

Portal Akos.ba: 150 000 pratilaca na Facebooku, 5 000 na Instagramu…

Asocijacija za kulturu, obrazovanje i sport – AKOS od svog osnivanja 1998. godine radi na afirmaciji univarzalnih ljudskih vrijednosti na dostupne načine.

Web stranica Akos.ba postoji od 2003. godine, ali smo za informisanje o Asocijaciji i aktivnostima.

Od januara 2011. godine web stranica Akos.ba prelazi u funkciju portala. Formira se ekipa programera, prevodioca, administartora. Portal je iz godine u godinu rastao po svim parametrima.

Na dan državnosti 25. novembar 2016. godine svojim čitaocima smo poklonili redizajnirani i osvježen izgled portala. Raniji redizajn je bio, također, na simboličan datum 1. mart – Dan nezavisnosti.

instagram

Kraj 2016. godine dočekujemo sa preko 150 000 članova na Facebooku, 5 000 pratioca  na Instagramu, te preko 1 100 na projektu #Inspiracija_by_akos.ba na WhatsAppu.

apli

Pored navaednog komunikaciju sa čitaocima ostavrujemo i preko aplikacije za Android mobitele, newsletter i online članstvo AKOS-a. Profil na Twitteru je pokrenut prije dva mjeseca.

tvitt

Pored “virtualnog” promoviranja portal Akos.ba možete “sresti” i na pojedinim lokacijama.

Video o portalu već par mjeseci vrti se na video zidu BBI centra i Lamper centra na Stupu.

Pored toga prisutni smo na dvije klupe agencije BENN na Atmejdanu (Baščaršija) i na autobuskoj stanici/terminalu na Ilidži.

Također, portal Akos.ba se promovira i u printanim medijima časopis Elif (Izdavač Udruženje Vjeroučitelja) i u Planjaxsovom Đerdanu.

Akos.ba

Povezani članci

Back to top button