Vi ste ovdje
Home > Obrazovanje i odgoj > Poliglot i Convivo vam osiguravaju radno mjesto u Njemačkoj

Poliglot i Convivo vam osiguravaju radno mjesto u Njemačkoj

Škola za strane jezike i informatiku POLIGLOT osnovana je u Sarajevu 1940. godine. Prva škola za učenje stranih jezika pojavila se kao potreba društvu i pojedincu za ličnim usavršavanjem. Dugogodišnja tradicija uspjeha i danas pruža najkvalitetnije i najefikasnije usluge za ostvarenje navedenih potreba.
Misija Poliglota je pružiti polaznicima kvalitetnu nastavu, te postizanje visoke razine samopouzdanja prilikom korištenja stranog jezika i novih izazova u svijetu tehnologije. Hiljade polaznika pohađalo je kurseve koji su organizirani za sve dobne skupine.
U školi djeluje visoko motivirana ekipa profesora/profesorica koji redovno posjećuju stručne seminare u našoj domovini i inozemstvu da bi uspješno usavršili i nadopunili svoje znanje.

Možete pohađati kurseve engleskog i njemačkog jezika, italijanskog, turskog, španskog i francuskog jezika, te informatičke kurseve.
Programi pohađanja nastave iz jezika i ispiti koji se pohađaju nakon završenog kursa usklađeni su s europskim kriterijima vrednovanja znanja prema zajedničkom europskom referentnom okviru za jezike (CEFR).

Multimedijalne učionice, savremene i profesionalne metode nastave, odlični tehnički uslovii, te visoka kvaliteta samo su neki od razloga da se odlučite baš za Poliglot.

Upis u toku!
Engleski, Njemački, Italijanski, Francuski i Turski jezik.
Početak nastave od 19.09. ili 20.09.2016 godine

Prijaviti se možete putem email: [email protected], putem FB stranice, ili putem telefona 033/264-020 kao i lično na adresi Obala Kulina Bana 24/I

Radno vrijeme od ponedjeljka do petka od 09.00 – 20.00h.

Ukoliko imate određeno predznanje možete uraditi online testiranje na stranici www.poliglot.ba

Trajanje kursa: 36 školskih časova ; 2 mjeseca; 2x 2 školska časa i 15 minuta sedmično.
Cijena sa udžbenikom :150,00 KM. (mogućnost plaćanja u dvije rate 75,00 KM mjesečno)

Znamo da je problem nezaposlenosti naročito kod mladih ljudi jedan od najvećih problema u BiH. Ono o čemu najčešće razmišljaju je mogućnost dobro plaćenog posla negdje na Zapadu, ali na tom putu najteže je naći pouzdanog partnera koji će, naročito u prvim danima boravka na Zapadu osigurati sve ono što je potrebno za ostanak i pronalaženje posla.

Ako imate završenu srednju ili visoku medicinsku školu (opšti, pedijatrijski ili psyho gerijatrijski smjer), položen državni ispit, poznajete njemački jezik (B1 ili B2) i želite raditi u Njemačkoj javite se u školu za strane jezike Poliglot.

Naime, Poliglot u suradnji sa svojim partnerom Convivo vrši zaposlenje u Njemačkoj. I to ne samo da zainteresiranim licima obezbjeđuju zaposlenje i nude sigurno radno mjesto već su tu kako bi objezbjedili da što lakše prođete kroz relevantne procese koji su Vam neophodni za ostanak i boravak u Njemačkoj. Tu su da Vam obezbjede radni ugovor, da Vam pomognu kod dolaska, priznavanja diplome, smještaja, te prijava na zdravstveno i stambeno osiguranje.

Pozovite Poliglot i raspitajte se koja Vam je dokumentacija potrebna za radno mjesto u Njemačkoj.
POLIGLOT SARAJEVO – 033 / 264 -020.

Akos.ba

Akos.ba pratite putem aplikacije za Android i društvenih mreža Facebook | Instagram | Twitter.

Top
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com