Vi ste ovdje
Home > Ekonomija > Liderstvo i menadžment > Najstrašnije je kada postanemo samo prolaznici kroz svoj vlastiti život!

Najstrašnije je kada postanemo samo prolaznici kroz svoj vlastiti život!

Kada više ne znamo što nas tamo drži, kada nam postane svejedno tko se u našim životima nalazi i kada više nemamo vremena za one stvari koje su nam nekoć ispunjavale srce samo zato jer su nam drugi rekli da to nije „in“, a mi smo ih poslušali i počeli se baviti nekim drugim stvarima.

Nije toliko strašno što smo nekad samo prolaznici što prolaze kroz tuđe živote, najstrašnije je kada svoj život zapustimo, kada ključ sreće gurnemo u tuđi džep, kada zaboravimo prijatelje koji su sve za nas učinili i kada nam postane svejedno hoće li otići iz našeg života ili ostati u njemu. Najstrašnije je kada stanemo pred neka zatvorena vrata misleći da će se otvoriti samo zato što su tu a onda stojimo i stojimo.

Najstrašnije je kada počnemo govoriti „moram ovo, moram ono“ i na kraju od svega toga sve ne napravite ništa jer jer vam je dosta svih tih „moranja“ koje nigdje ne vode život. Najstrašnije je kada mislite da oluje u vama nikada neće prestati pa odustanete od svojih ciljeva, odustanete od osmijeha na licu, malih stvari koje život čine ljepšim opravdavajući se da ionako s njima ne postižete ništa, ne stižete nigdje.

Nemojte dopustiti da sami sebi postanete najveći stranac. Pronađite vremena kada ćete odmaknuti od svega što vam ovaj svijet nudi i pogledati što se nalazi u vama. Ima li tu još ona vatra koja vas tjera da s oduševljenjem započinjete svaki novi dan? Ima li tu još koji veliki razlog zbog kojeg se isplati prijeći sve ovo što je teško?  Nemojte se predavati a da niste iscrpili sve mogućnosti u vama. Vjerujte da ih je beskrajno mnogo.

https://www.savjetnikuspjeha.com

Akos.ba pratite putem aplikacije za Android i društvenih mreža Facebook | Instagram | Twitter.

Top