Vi ste ovdje
Home > Ekonomija > Međunarodni Sajam u Gradačcu: Swity dobitnik dvije zlatne i jedne srebrne medalje za kvalitet

Međunarodni Sajam u Gradačcu: Swity dobitnik dvije zlatne i jedne srebrne medalje za kvalitet

«Ove veoma značajne nagrade potvrda su kvalitetu naših proizvoda. Swity d.o.o. kontinuirano održava najvišu razinu kvaliteta kako bi zadovoljivi vrlo visoke zahtjeve na domaćem, ali i na inozemnim tržištima. Drago nam je da žiri Međunarodnog sajma u Gradačcu prepoznaje naše napore u tom smislu. Prošle godine dobili smo jednu zlatnu, a ove godine dvije zlatne i jednu srebrnu medalju za kvalitet naših proizvoda», kazala je Dautović.

Cjelokupan proces proizvodnje u pogonima Swity odvija se po originalnoj tradicionalnoj domaćoj recepturi. Koristi se isključivo svježe voce i povrće u procesu proizvodnje kontroliranog kvaliteta. Svi sokovi su bez konzervansa i zaslađivača, jer većina zaslađivača koji se mogu naći u sokovima plasiranim na našem tržištu, nije primjerena u ishrani i dio istih je  zabranjena u EU.

Inače na ovogodišnjem Sajmu u Gradačcu, Swity do.o.o. bio je domaćin na zajedničkom štandu na kojem su osim njegovih, predstavljeni i proizvodi kompanija AS d.o.o. Jelah, Oaza d.o.o. Tešanj, Klas d.d. Sarajevo, Vispak d.d. Visoko, Sprind d.d. Sarajevo, Mlin i pekara Ljubače, te AC Food d.o.o. Velika Kladuša.

Akos.ba

Akos.ba pratite putem aplikacije za Android i društvenih mreža Facebook | Instagram | Twitter.

Top