Vi ste ovdje
Home > Marketing

Hvala na interesovanju za promociju na internet portalu Akos.ba.

Portal AKOS-a postoji od 2011. godine. Od tada do danas je prošao različite faze razvoja ali je od početka koncipiran da promoviše pozitivne vrijednosti i optimizam. Od drugih internet portala nas izdvaja jasan koncept rada i usmjerenje ka promociji razvoja naše domovine Bosne i Hercegovine te napretka društva u cjelini. Naše milionsko čitateljstvo nastojimo opskrbiti pravovremenim informacijama iz naše države, svijeta, ekonomije, kulture, obrazovanja, sporta, zdravlja te o onome što čini našu posebnu vrijednost a to je moral.

Naš internet portal posebno promoviše dva ekonomska koncepta i to: Kupujmo domaće i Kupujmo halal. Oba koncepta su bazirana na pružanju informacija kojima podižemo svijest naših čitatelja o važnosti pomaganja domaće ekonomije i konzumiranja zdrave halal hrane.

S ponosom ističemo da smo jedan od najposjećenijih informativno-edukativnih internet portala u Bosni i Hercegovini.

Prema podacima Google Analyticsa, naš portal ima mjesečnu posjetu između 270 i 450.000 unikatnih posjetilaca odnosno preko 1.000.000 ukupnih posjeta. Tokom jula 2015. godine naš portal je posjetilo preko 760.000 unikatnih posjetilaca što je dosadašnji rekord u mjesečnoj posjeti. Tokom 2015. godine tekstovi na našoj stranici su pregledani više od 8.000.000 puta.

Naše tekstove dijelimo putem socijalnih mreža i to: Facebook, Twitter, Instagram te Google +.

Facebook stranica našeg portala ima preko 180.000 sljedbenika.

Našu marketinšku ponudu šaljemo na zahtjev zainteresovanog klijenta kao i printscreenove posjete zabilježene putem Google Analyticsa.

E-mail za korespodenciju: [email protected]

Za sve ostale informacije stojimo na raspolaganju i putem kontakt telefona: +387 61 199 828.

Naše reference pogledajte OVDJE.

Pogledajte naš promotivni video:

Akos.ba – Vaš izvor pozitivne energije svaki dan!

Top