U Fokusu

Level up: Odmaralište u srcu Trebevića

Okružen šumskom vegetacijom četinara i bogatim izvorištima pitke vode ,hotel i restoran Level Up nalazi se na 1160 metara nadmorske visine.

Nakon 20 minuta prijatne šetnje od trebevićke žičare kroz netaknutu prirodi stižete do restorana i hotela Level Up u čijoj se neposrednoj blizini čak možete osvježiti vodom sa jedinstvenog izvora.

Sve se ovo nalazi na samo 5 kilometara od centra Sarajeva ili 10 do 15 minuta vožnje autom ,gdje će vam mirno okruženje Trebevića omogućiit ugodan san nakon iscrpljujućih dnevnih aktivnosti.

Ovisno o sezoni gosti mogu uživati u nizu aktivnosti koje pruža Level Up: streličarstvu, jahanju, zipp lineu za odrasle dužine preko 200 metara,adrenaliskom parku za djecu – jedan takav uskoro će dobiti i odrasli ,te opuštajućoj šetnji mnogobrojnim šumskim stazama.

Mjesto za poslovne događaje i porodicu.

Hotel i restoran Level Up idealan je za organizovanje škola u prirodi ,izleta,seminara ,sastanaka ,teal building aktivnosti i drugih vrsta poslovnih dogadjaja .


Za preduzeća i organizacije koje su u potrazi za harmoničnim okruženjem ,atmosferom i vrhunskim smještajem ,te odličnom hranom  – sve to po veoma povoljnim cjenama – Level Up je idealno mjesto.

Level Up raspolaže sa modernom konferencijskom salom – kapacitet do 80 mjesta i timom koji će vam pomoći da uspješno isplanirate i realizujete bilo koji događaj.

Smještajni kapaciteti su od 40 do 70 osoba  u četiri apartmana, šest dvokrevetnih i šest trokrevetnih soba sa telefonom, wirelles konekcijom i TV-om.

Hotel također ima svoju teretanu ,salu za stoni tenis ,bilijar te igraonu za djecu.

Menadžment i osoblje Level Up-a posebnu pažnju poklanja zdravoj hrani te odabiru pouzdanih dobavljača.

Predahnite od posla, dođite sa porodicom ili pozovite klijenta na poslovni ručak – Level Up će se pobrinuti za vaš ugodan boravak!

Dok dišete punim plućima, uz prelijep pogled na Sarajevo uživajte u ukusnim i tradicionalnim jelima ovog idilično ugostiteljskog objekta.

Kontakt:

Mali Studenac bb Sarajevo, Bosnia and Herzegovina

+3876986050

https://leveluphills.ba

info@leveluphills.ba

akos.ba

Povezani članci

Provjerite također
Close