Liderstvo i menadžmentU Fokusu

Edukacija NLP PRACTITIONER – prijavite se!

Četvrta grupa NLP praktičara počinje sa edukacijom u januaru 2020, prijavite se i kreirajte svoj put uspjeha.

Edukacija NLP PRACTITIONER će vam pomoći da se osnažite i riješite svoje prepreke u ličnom ili poslovnom rastu i razvoju i naučiti ćete moćne NLP (neurolingvističko programiranje ) vještine i alate!

NLP PRACTITIONER se održava tokom šest mjeseci / jedan vikend u mjesecu / ukupno 18 dana edukacije /130 sati rada .
Početak edukacije: 31.01. -2.02. 2020 (prvi modul).

Edukacija se održava u Sarajevu , petkom od 17h , subotom od 9h i nedjeljom od 9h .

Trening se održava prema standardu međunarodne NLP asocijacije – International Association of NLP Institutes (NLP-IN) sa sjedištem u Berlinu i učesnici na kraju treninga učesnici dobijaju zvanje i certifikat „NLP Practitioner, IN“ certifikovano od strane International Association of NLP Institutes (NLP-IN), koji je priznat u cijelom svijetu.

Pojačajte svoj CV sa ovim vrijednim certifikatom !

Danas , u kategoriji ličnog rasta i razvoja , NLP ima karakteristiku elementarnog znanja i služi za kontinuirani napredak i efikasan alat za upravljanje karijerom i vođenje biznisa.

NLP edukacija će vam omogućiti napredak i bolju komunikaciju unutar porodice, poslovnog okruženja, roditeljstva, za postizanje privatnih i poslovnih ciljeva (strategije, modeli za osviještavanje, postavljanje i razvoj ciljeva), za donošenje odluka, za konstruktivan izlazak iz problema te donošenje rješenja, za motivaciju i samomotivaciju, za upravljanje emocijama, stjecanje novih i podizanje postojećih resursnih stanja, za pronalazak sebe .

Prijavite se na NLP PRACTITIONER ako želite da rastete i razvijate se na svakom polju , ako želite upravljati svojim životom umjesto da se prepustiti slučaju i ako želite unaprijediti apsolutno sve svoje vještine.

Cijena edukacije i certificiranje je 1.970 KM . Plaćanje je moguće i u ratama (do 12 rata) . Ukoliko rezervišete svoje mjesto do 31.12.2019 godine dobijete popust od 10%.

Prijaviti se možete putem maila eminacoaching@gmail.com ili putem web stranice http://www.zivizivot.ba/ . Ako imate pitanja možete me kontaktirati i na telefon 062 249 851 ili putem privatne poruke preko Facebook.