Vi ste ovdje
Home > Ekonomija > Dubrovnik uskoro u ponudi „HALAL FRIENDLY“ gradova u Hrvatskoj

Dubrovnik uskoro u ponudi „HALAL FRIENDLY“ gradova u Hrvatskoj

Jedna od najposjećenijih turističkih destinacija RH uskoro će u svojoj gastronomskoj ponudi moći ponuditi i halal usluge.  U utorak 25.03.2014. održana je edukacija internih auditora halal kvalitete za zaposlenike hotela Libertas Rixos Dubrovnik d.o.o. te tri restorana tvrtke Esculap Teo d.o.o. kojoj je prisustvovalo 35 djelatnika iz odjela kuhinje i pripreme jela, posluživanja, nabave i skladištenja, domaćinstva , prodaje i marketinga.

Predavanja su održali rukovoditelj i voditelj edukacijskog odjela Centra a teme koje su se obrađivale tijekom edukacije vezane su za objašnjena i utemeljenja pojmova halala i harama, halal tržišta i razvoj halal turizma, implementaciju halal sustava te interni nadzor halal kvalitete  u ugostiteljskim objektima.

Ulaskom u halal sustav kvalitete i hotel Libertas Rixos d.o.o. te restorani Nautika, Proto i Konavoski Dvori pridružuju se sve mnogobrojnijoj i raznovrsnijoj halal turističkoj ponudi Republike Hrvatske a svojim gostima će time ponuditi i  dodatnu ulugu.

halal.ba

Akos.ba pratite putem aplikacije za Android i društvenih mreža Facebook | Instagram | Twitter.

Top