Enterijer

7 korisnih stvari koje će modernizovati i olakšati život u kući

Ovih sedam stvari će vašu kuću učiniti funkcionalnijom za porodični život. Nabavite slijedeće:

Šine za slike i fotografije
Priznaćete da je ovo odlična ideja i lako primjenljiva u svakom domu. Šine vam omogućavaju da mjenjate slike i fotografije koliko god često želite. Možete lako dodati i nove i pomjeriti ih u stranu, bez potrebe da ponovo bušite rupe. Šine je lako namjestiti (kao i police) a mogu biti od drveta, metala, plastike…
Na ulazu, šina može biti jako korisna za odlaganje ključeva i pošte.

Žica za sudoperu

Ova korisna stvarčica pravi prostor između sudova i dna sudopere koja postaje lakša za održavanje.
Žica služi i za odlaganje opranih sudova u sudoperi što cijelu kuhinju čini urednijom. Jako, jako korisna stvarčica.

Mesto za punjenje svih uređaja

Svaki moderni dom je pun kablova koji znaju lako i da nestanu jer se stalno prenose sa jednog mjesta na drugo. Dodjelite im zato jedno mjesto i istovremeno ih sklonite sa vidika pravljenjem posebne stanice za punjenje uređaja. Iskoristite ormar ili sto koji imate, dobra je i kutija. Probušite par rupica, provucite kablove i sve će ljepše izgledati.
Dobra alternativa su i kancelarijske zakačke koje mogu da uhvate nekoliko kablova i drže ih na pozadini stola ili police.

Tehno kutija

Vaša dnevna soba može da izgleda moderno, stilizovano i uvijek uredno uz pomoć jednostavne stvari kao što je tehno kutija. Uz pomoć ove “spravice” svi daljinski će biti na jednom mestu i sakriveni.
Dovoljno je da upotrebite dekorativnu kutiju na vašem stočiću ili pored kreveta u dnevnoj sobi kao savršeno mjesto za daljinske upravljače i druge tehnološke stvarčice. Nećete morati da ih tražite kad vam trebaju niti da ih gledate kad vam ne trebaju.

Terarijum za biljke

Terarijum je staklena posuda napunjena zemljom i kamenjem u kojoj se drže i gaje tropske biljke. Prelijepo izgleda, a biljke koje su u njemu je jako lako održavati. Uljepšaće na jednostavan i poseban način svaki kutak u vašem domu.
Postavite terarijum u kuhinju, na radni sto, u kupatilo ili neko drugo mesto na kome biste voljeli malo zelenila.

najbolja mama na svetu

Povezani članci

Back to top button