Zanimljivosti

Žena iz Tutina u 36. godini rodila jedanaesto dijete!

Dječak, koji će se po želji članova porodice zvati Adem, a koji je na svijet došao u novopazarskom porodilištu je, prema riječima njegove majke, najveći dar koji roditelj može dobiti.

Ne obeshrbruje je ne baš sjajana materijalna situacija porodice i ponosno kaže da za časne ljude uvijek ima posla i osnovnih prihoda.

“Za mene je ovo, uprkos tome što kod kuće imam pet sinova i pet kćeri, najradosniji trenutak, jer svako je dijete dukat za sebe. Mogu slobodno da kažem da smo mi, kad se prebroje svi članovi, jedna izuzetno bogata porodica. A svako novo rađanje djeteta je nova, neopisiva radost“, kaže Silvana, ne skidajući ni na trenutak osmijeh sa lica.

Silvana i njen sin , koji su u centar pažnje medija dospjeli nepuna dvadeset četiri sata po Ademovom rođenju, osjećaju se dobro, a da dolazak dječaka na svijet protekne u najboljem redu pobrinula se dr Suada Gicić Skenderi.

Predstavnici novopazarske gradske vlasti obišli su srećnu majku i njeno novoreođenče i darovali im tom prilikom sibolične poklone.

Tridestšestogodišnja Silvana Simić, po prvi put je postala majka sa četrnaest godina. I na pitanje kako posmatra mogućnost daljeg proširenja porodice, zagonetno se smješka.

Novipazar.rs

Povezani članci

Back to top button