Vi ste ovdje
Home > Ekonomija > Vrtovi Riverine: Stan sa tri spavaće sobe – master spavaća soba!

Vrtovi Riverine: Stan sa tri spavaće sobe – master spavaća soba!

U stambenom objektu Vila Mak u ponudi su prostrani stanovi sa tri spavaće sobe, od kojih je jedna master spavaća soba,  koja sadrži dodatno kupatilo!

Ovaj tip stana je idealan za više članova jedne porodice, te će zasigurno u njemu uživati i mališani i njihovi staratelji.

 

Koje pogodnosti stičete kupovinom ovog tipa stana?

Obzirom da stan sa tri spavaće sobe, pored regularnog, posjeduje i kupatilo u master spavaćoj sobi, sve svoje jutarnje obaveze mogu se obavljati nesmetano!

 

Kupatilo u master spavaćoj sobi

Dnevni boravak krase prostranost, komocija, dovoljno radijatora za toplu zimu, klima jedinica za ugodno ljeto, kao i spuštena dekorativna led rasvjeta za dodatno osvjetljenje.

Klizni portali vode na balkon sa kojeg se možete da uživate u sunčevim zrakama, koje se kroz pomenute portale prostiru površinama stana tokom cijelog dana. Sunčane svjetlosti ne izostaje ni u spavaćim sobama!

Dječiji park se nalazi odmah ispred zgrade, te uz šoljicu omiljene kafe uvijek možete bezbrižno posmatrati svoje mališane.

Ono što je važno istaći jeste da se pored dva kupatila, u stanu nalazi i vešeraj, dodatna prostorija uz koju vrlo lako možete napraviti organizaciju i skladištenje raznih stvari. Ono što bi inače bespotrebno zauzimalo prostor u kupatilu i spavaćoj sobi, možete smjestiti u vešeraj!

U vešeraju se nalazi plinski bojler, svi neophodni priključci, kao i umivaonik.

Poslije završetka dnevnih obaveza, krovnu terasu sa roštiljem možete iskoristiti za večernje opuštanje sami ili sa svojim najmilijim.

A kako još da iskoristite slobodno vrijeme?!

Na sedmom spratu zgrade, nalazi se  klimatizirana fitness prostorija namijenjene za korištenje samo stanarima, i to potpuno besplatno!

U nastavku Vam donosimo virtualni prikaz stana sa tri spavaće sobe!
Klik ⬇️⬇️⬇️⬇️
https://my.matterport.com/show/?m=Wmxu25fHZAH&fbclid=IwAR0VOiiNsIhUJB-MQjSWtVqMmkKp1QHWcZAU8GDkubAqg1XIs7kqq104JxU

 

 Stvarajmo uspomene zajedno

Stambeno naselje Vrtovi Riverine

Akos.ba pratite putem aplikacije za Android i društvenih mreža Facebook | Instagram | Twitter.

Top