Kultura i obrazovanjeU Fokusu

Udruženje Svitanje: Prijavite se na seminar „Uspješnom komunikacijom do ostvarenja željenih ciljeva“

Udruženje Svitanje organizuje cjelodnevni seminar na temu „Uspješnom komunikacijom do ostvarenja željenih ciljeva“ u sklopu kojeg će se polaznici upoznati sa pojmom komuniciranja, dvosmjerne komunikacije, pismene komunikacije i kontinuiteta, naučiti kako ispravno rangirati ciljeve, te ovladati vještinom pravilnog disanja i dikcije.

O spomenutim temama će govoriti prof. dr. Fahira Fejzić- Čengić. U novinarstvu, od saradnika, redaktora, dopisnika do urednika, u štampi, na radiju i televiziji, provela je preko petnaest godina. Napisala je veliki broj stručnih i naučnih radova, te devet knjiga. Učestvovala je na brojnim međunarodnim i domaćim konferencijama i simpozijima. Trenutno je šef Odsjeka za žurnalistiku/komunikologiju na Fakultetu političkih nauka.

Seminar će se održati 17. 2. 2018. (subota) od 10.00 do 16.00 sati u Vijećničkoj sali Općine Novi Grad, ul. Bulevar Meše Selimovića 97., Sarajevo. Kotizacija za učešće na seminaru iznosi 25 KM za zaposlene osobe i 15 KM za studente i članove Udruženja Svitanje. Na dan seminara kotizacija za sva lica iznosi 30 KM.

Prijave je moguće izvršiti putem linka OVDJE ili pozivom na broj: ‎062/255-701 u periodu između 9.00-17.00 sati. Broj mjesta je ograničen.
Uplate za učešće na seminaru možete izvršiti uplatom na račun Udruženja:

BOSNA BANK INTERNATIONAL – BBI
Transakcijski račun: 1410010001506575
Svrha uplate: Članarina za seminar

Akos.ba

Povezani članci

Back to top button