Vi ste ovdje
Home > Ekonomija > Svjetlostkomerc otovorio prodajni objekat u Visokom: Širenjem mreže jačaju lidersku poziciju

Svjetlostkomerc otovorio prodajni objekat u Visokom: Širenjem mreže jačaju lidersku poziciju

“Svjetlostkomerc je lider na tržištu a naše liderstvo smo spremni dalje jačati širenjem maloprodajne mreže. Veoma nam je drago da smo u Visokom danas otvorili novi maloprodajni objekat. Pripremili smo niz povoljnosti za sve naše kupce, među kojima izdvajamo kupovinu na rate. Na taj način omogućit ćemo našim kupcima da uz ovu znatnu olakšicu dođu do kvaltetnih proizvoda, izjavio je Madžid Avdagić direktor kompanije Svjetlostkomerc d.d.

Društvo raspolaže sa više od 10.000 kvadratnih metara vlastitog poslovnog prostora od čega je preko 6.000 kvadratnih metara na najatraktivnijem mjestu u Sarajevu. Svjetlostkomerc ima potpisane ugovore o distribuciji i prodaji sa svim relevatnim inostranim i domaćim izdavačkim kućama, autorima knjiga i udžbenika kao i najpoznatijim svjetskim proizvođačima školskog i kancelarijskog materijala, a distribuira brandove kao što su Staedtler, Junior, Double A, Cassa, Walker, Duki Daso, Miquelrius, itd.

Svjetlostkomerc je sinonim za knjižaru u BiH  i veleprodaju školskog pribora i kancelarijskog materijala, i prepoznatljiv je brand na domaćem tržištu, sa tradicijom dužom od 70 godina. Kompanija trenutno zapošljava 80 radnika.

Nova knjižara Svjetlostkomerca u Visokom nalazi se na adresi Donje Rosulje 67.

Akos.ba

Akos.ba pratite putem aplikacije za Android i društvenih mreža Facebook | Instagram | Twitter.

Top
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com