Vi ste ovdje
Home > Sport i zdravlje > Zdravlje > Rješenje za anemiju – Preparat za bolju krv

Rješenje za anemiju – Preparat za bolju krv

Anemija je vrlo česta kod osoba odrasle dobi, a osobito kod žena reproduktivne dobi. Populacije koje najčešće obolijevaju od anemije su dojenčad, djeca, adolescenti i trudnice.

Međutim, u nešto težim slučajevima, anemija može uzrokovati ozbiljne poteškoće stoga je prevencija i pravilna  reakcija od iznimne važnosti.

Što je anemija?

Anemija je stanje za koje je karakterističan nedostatak crvenih krvnih stanica (eritrocita) odnosno smanjena koncentracija hemoglobina koji se nalazi u njima i služi za prijenos kisika iz pluća u tkiva i organe.

Vrste i uzroci anemije

Anemija je široko rasprostranjeni krvni poremećaj prisutan u gotovo 400 pojavnih oblika od kojih su neki poput nedostatka željeza lako izlječivi promjenom prehrambenih navika i dodacima željeza, dok drugi oblici mogu biti opasni po život. S obzirom na uzroke anemija razlikovat će se simptomi pa i sama terapija koja će biti primijenjena u pojedinim slučajevima.

Dr Gabriel’s Snažna Krv je proizvod protiv anemije koji poboljšava krv, a namijenjen je ljudima koji imaju slabu krvnu sliku, lošu ishranu, osjećaju slabost i manjak energije.

Na bazi je visoko hranljivih sjemenki marelice (vitamin B17), badema, oraha, bundeve i lješnjaka, te nevena i pčelinjih proizvoda.

Sastojci: med, vitamin C, propolis, polen, cimet, neven, đumbir, sjemenke marelice, sjemenke badema, sjemenke oraha, sjemenke bundeve, lješnjak.

Garancija povrata novca

Ne brkajte sa jeftinim proizvodima nepoznate kvalitete i bez garancije povrata novca. Znamo svoj proizvod i zato smo 100% uvjereni da ćete biti zadovoljni ili ćemo Vam u potpunosti  vratiti novac, ako ne budete zadovoljni u bilo kojem smislu.

Osnažite svoju krv!

Pobjedite anemiju, zamor i manjak energije!

CIJENA: 26,50 KM + poštarina

Ukoliko želite uz snažnu krv možete naručiti i dr Gabrel's ćurokotovo ulje i time pomoći rad portala akos.ba

 

 

Akos.ba pratite putem aplikacije za Android i društvenih mreža Facebook | Instagram | Twitter.

Top