Da li ste probali Milkos vrhnje za kuhanje?

Posljednji proizvod koji je sišao sa proizvodnih linija mljekare Milkos i premijerno se predstavio je vrhnje za kuhanje. Vrhnje za kuhanje samo je jedan od...

Ramazanski iftarski meni – 27. dan

Recept za pripremu tope možete pročitati OVDJE. Rižoto s gljivama i ribancem Priprema 15 min Kuhanje 15 min Serviranja 4 porcije Sastojci: 30g Dukat maslaca  1/2 kg gljiva, isječenih na tanke...

Ramazanski iftarski meni – dvadesetšesti dan

Recept za pripremu tope možete pročitati OVDJE. Restovani krompir s paprikom i sirom Priprema 15 min Kuhanje 22 min Serviranja 6 porcija Sastojci: 700g krompira, isječenog na 12 mm debele...

Milkos sladoled: Osvježenje za vruće dane

Za pripremu Milkos sladoleda potrebno je: 250ml Milkos mlijeka, 250ml pavlake, 100g šećera u prahu, četiri žumanceta, dvije kašičice ekstrakta od vanilije, 100gr čokolade...

Ramazanski iftarski meni – dvadesetpeti dan

Recept za pripremu tope možete pročitati OVDJE. Pita od krompira sa sirom Priprema 10 min Kuhanje 30 min Serviranja 10 porcija Sastojci: 150g dimljene puretine ili suhog mesa 2 kašike ulja 400g...

Ramazanski iftarski meni – dvadesetčetvrti dan

Recept za pripremu tope možete pročitati OVDJE. Tikvice punjene gljivama Priprema 15 min Kuhanje 40 min Serviranja 6 porcija Sastojci: 3 srednje tikvice 30g Dukat maslaca  250g svježih, šampinjona, isjeckanih 45g luka, isjeckanog 2...

Ramazanski iftarski meni – dvadesettreći dan

Recept za pripremu tope možete pročitati OVDJE. Brzo&Fino miješani uljevak sa sirom Priprema 15 min Kuhanje 50 min Serviranja 4 do 6 porcija Sastojci: 30g Dukat maslaca  180g luk, sitno isjeckanog 100g...

Bakal vam preporučuje za iftar: Salata sa sitnim bulgurom

Turski dućan u srcu Baščaršije. Najbolji okusi iz Turske u vašoj kuhinji. Brendovi Čaykur, Marmarabirlik, Duru, Bašak, Tat, Dogadan, Segmen. U našoj raznovrsnoj ponudi najboljih brendova...

Ramazanski iftarski meni – dvadesetdrugi dan

Recept za pripremu tope možete pročitati OVDJE. Pogača sa povrćem i sirom Priprema 20 min Kuhanje 1 h, 15 min Serviranja 10 - 12 porcija Sastojci: 500g brašna 60g pšeničnih mekinja,...

Ramazanski iftarski meni – dvadesetprvi dan

Recept za pripremu tope možete pročitati OVDJE. Palenta sa gljivama Priprema 15 min Kuhanje 20 min Serviranja 4 porcije Sastojci: 15g Dukat maslaca 230g gljiva (šampinjona) isječenih na ploške 1praziluk, bez lišća,...

Iftarski meni