Vi ste ovdje
Home > U Fokusu > Promocija knjige „Sretna žena“ predavanje na temu „Mentalno i emotivno zdravlje žene“

Promocija knjige „Sretna žena“ predavanje na temu „Mentalno i emotivno zdravlje žene“

U ponedjeljak, 29. jula 2019. godine u 18 sati u prostorijama UMDB-Istituta za majku i dijete i u 20 sati u prostorijama Udruženja civilnih žrtava rata Kantona Sarajevo bit će upriličena promocija knjige „Sretna žena“ i predavanje na temu „Mentalno i emotivno zdravlje žene“ autorice prof. Alme Taletović.

Također, promocija i predavanje će biti održano i u utorak, 30. jula 2019. godine  u 15 sati u prostorijama Obrazovno-razonodnog centra za mlade SPAJALICA te u 18 sati u biblioteci JU „Kulturno-sportskog centra“ Vogošća.

Alma Taletović je profesorica, književnica, kolumnistica, influenserica i  motivacijski govornik. Rođena je u Tuzli. Diplomirala je na Filozofskom fakultetu u Tuzli, na Odsjeku za bosanski jezik i književnost. Radi kao profesorica bosanskog jezika i književnost u srednjoj školi u Krajini. Prvu zbirku poezije “Smiraj duše” objavila je 2015. godine.

Knjiga “Sretna žena” je motivacijski savjetnik i priručnik za svaku ženu. Njen cilj je da ohrabri ženu da razmišlja pozitivnije, živi sretnije i da postane svjesna svojih potencijala i mogućnosti umjesto da ih zaključava u sebi. Temelji se na pozitivnoj psihologiji, naučnim saznanjima iz oblasti neuronauke i ima podlogu u vjeri.  Osnovna ideja knjige jeste da je vjera ključ za sretniji život i bitan segment u životu svake žene.

akos.ba

 

 

Akos.ba pratite putem aplikacije za Android i društvenih mreža Facebook | Instagram | Twitter.

Top