Vi ste ovdje
Home > Naše aktivnosti > Ostale aktivnosti > Pridružite se AKOS-ovom projektu na WhatsAppu: Inspiracija sa Yasmin Mogahed

Pridružite se AKOS-ovom projektu na WhatsAppu: Inspiracija sa Yasmin Mogahed

Nakon ramazanskog ciklusa sa Noumanom Khanom i Tariqom Ramadanom redakcija portala Akos.ba je pripremila novi ciklus tekstova i citata američke aktiviskinje i spisateljice Yasmin Mogahed.

Da bi ste se pridružili WhatsApp zajednici AKOS-a #inspiracija_by_akos potrebno je da pošaljete poruku “Prijava” na br mob +387 61/020 – 108.

Portal Akos.ba pored svojih profila na društvenim mrežama (Facebook, Twitr, Instagram), aplikacije za android, newslettera projektom “Inspiracija” se približio korisnicima vrlo popularne aplikacije WhatsApp.

Za pola godine trajanja projekta imamo više od 1 000 prijavljenih članova, a povratne poruke su izuzetno pozitivne i konstruktivne.

Posebno nas raduje činjenica da među prijavljenim ima jako mnogo osoba iz regije i bh dijaspore.

Kako se prijaviti?

Oni koji se prijave na broj +387/061-020 108 dobivati će dnevno kombinovane sadržaje (jedna poruka) kroz tekst/sliku/link motivirajućeg sadržaja.

Potrebno je da na naznačeni broj na slici +387/061-020 108 pošaljete poruku na WhatsApp “Prijava” i da spremite ovaj broj u svoj imenik.

Napomena: Prijave za #inspiracija_by_akos slati putem aplikacije WhatsApp, a ne kao SMS.

Akos.ba

Akos.ba pratite putem aplikacije za Android i društvenih mreža Facebook | Instagram | Twitter.

Top