Vi ste ovdje
Home > Naše aktivnosti > Ostale aktivnosti > Predsjednik AKOS-a u posjeti Sanskom Mostu i Bosanskoj Krupi

Predsjednik AKOS-a u posjeti Sanskom Mostu i Bosanskoj Krupi

U nedjelju, 13. jula tekuće godine, predsjednik AKOS-a Ensar Mulaosmanović i Voloder Sanadin, koordinator portala Akos.bA, posjetili su pridružene članice AKOS-a u Krajini. Naš domaćin u Sanskom Mostu je bio predsjednik UG AKOS-most Mirsad ef. Spahić, imam u džematu Tomina.

Predsjednik AKOS-a se upoznao sa aktivnostima AKOS-ove pridružene članice u Sanskom Mostu i društvenim prilikama i mogućnostima pokretanja zajedničkih projekata koje će provoditi sve članice AKOS-a.

U Bosanskoj Krupi naši domaćini su bili Amir Velić, predsjednik Udruženja Vatan-Domovina čije je sjednište u Bihaću i djeluje na području USK, i Amel Duraković član Vatana. U prostorijama Vatana u vakufskoj kući pored Čaršijske džamije upriličen je sastanak i druženje.

Nakon prošlosedmične posjete Živinicama ovo je druga posjeta novog predsjednika AKOS-a pridruženim članicama. U planu je posjeta Zenici gdje djeluje UG Put znanja.

Cilj ovih posjeta predsjednika i njegovog tima je analiziranje stanja u pridruženim članicama AKOS-a i pripremanje terena za realizaciju projekata koje će zajedno raditi sve članice AKOS-a na prostoru na kojem djeluju.

 

Akos.bA

Akos.ba pratite putem aplikacije za Android i društvenih mreža Facebook | Instagram | Twitter.

Top