Vi ste ovdje
Home > Naše aktivnosti > Ostale aktivnosti > Predsjednici AKOS-a i Svitanja na prijemu u Upravi za vanjske poslove i dijasporu Rijaseta IZ u BiH

Predsjednici AKOS-a i Svitanja na prijemu u Upravi za vanjske poslove i dijasporu Rijaseta IZ u BiH

Uprava za vanjske poslove i dijasporu Rijaseta Islamske zajednice jučer je upriličila prijem za organizacije iz nevladinog sektora s kojima je sarađivala na zajedničkim projektima u proteklom periodu.

Sastanku su prisustvovali predstavnici sljedećih organizacija: HO Muslim Aid, Islamic Relief, Fondacija Muharem Berbić, AKOS, Demus, SAFF, Svitanje, Medicinska asocijacija BIMA, Međunarodni forum solidarnosti EMAUS i Waqf Stichting Waqf.

Na početku stručna saradnica za odnose sa nevladinim organizacijama u Upravi mr. Medina Mehmedović-Mulalić je kroz prezentaciju predstavila partnerske organizacije i dosada realizirane projekte. Prisutnima se potom obratio i direktor Uprave za vanjske poslove i dijasporu Razim ef. Čolić koji se tom prilikom zahvalio na saradnji i čestitao na veoma korisnim projektima istakavši „da smo zajedno uradili mnogo više i mnogo bolje“. Direktor Čolić je također izrazio i  nadu da će se ova saradnja nastaviti i u narednom periodu na opću korist onih zbog kojih su ovi projekti i realizirani, ali i na zadovoljstvo svih koji učestvuju u njima na bilo koji način.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Nakon obraćanja i kraće diskusije direktor Čolić je prisutnima podijelio i prigodne zahvalnice, piše na službenoj web stranici Rijaseta IZ u BiH .

Akos.ba

Akos.ba pratite putem aplikacije za Android i društvenih mreža Facebook | Instagram | Twitter.

Top