Obavijesti

Poziv na seminar: Mastery Tour 2018 Vol. 2

Aktuelno je u svijetu mnogo primjera nekvalitetnih ličnosti koje uprkos netalentovanosti, ličnih interesa i slično uspjevaju svoje ideje prodati masi. Recept za njihov upjeh leži u primjeni ciljanih strategija koje ih vode ka trijumfu.
Vrijeme je da navedene strategije dođu u prave ruke.
Ako smatrate da možete više, da se u Vama kriju talenti koje ste zapostavili, da imate potencijala ali Vam treba mali okidač koji će Vam pomoći da se pokrenete naprijed, onda je Mastery Tour Vaše rješenje.
Jedan od ciljeva seminara jeste upoznavanje sa strategijama uspjeha, detaljna razrada istih, te pokretanje kako mladih tako i zrelih generacija ka postizanju revolucionarnih promjena (na poljima edukacije, obrazovanja, zaposlenja, porodice, braka i slično).
Posebnu notu predstojećoj turneji daje prezentacija sljedeće kombinacije: Primjeri rada uspješnih ličnosti sadašnjice te praksa inspirativnih legendi islama, sa drugačijeg aspekta gledišta.
“Jedva čekamo da Vas inficiramo našim sadržajem. Neumorni smo u postizanju naših ciljeva, a to je da ispratimo sljedeću grupu transfomirsanih kandidata.
Mi vjerujemo da kad uporni Donald Tramp može, zašto ne bi mogao i ti”, izjavljuju predavači seminara.

DETALJI O MASTERY PROGRAMU:
Mastery Tour 2018 Vol. 2 je motivacioni seminar u trajanju od 2 dana. Održat će se 02.-03.06.2018. Prije seminara će se održati motivaciono predavanje koje je besplatno (uz predhodnu prijavu).

PRIJAVE I INFO:
Svoje prijave možete slati na Vama najlakši način:
– CLPU FB inbox
– VIBER 062 488 718 Sadžida ili
[email protected]
Registracijom ostavljate osnovne podatke poput:
Ime i prezime, broj telefona i mail adresa uz naznaku “Želim da prisustvujem seminaru i/ili predavanju”.
Jedna osoba može da prijavi više osoba.

CIJENA:
– Dvodnevni seminar 35 KM (early bird)

POKLON koji su organizatori napravili i ovog puta jeste mogućnost učešća prvog dana na interaktivnom predavanju bez uplate kotizacije. Potrebno je samo da se prijavite i na vrijeme rezervišete besplatno mjesto do 30.maja (srijeda).

Naknadne prijave za predavanja iznose 5 KM a za seminar 50 KM (31.05.-02.06.) koje se mogu platiti na licu mjesta na dan Mastery programa.

VRIJEME:
Dan 1
REGISTRACIJA: 09:00-09:55

PREDAVANJE: 10:00-13:00
SEMINAR (I dio): 13:30-16:30
Dan 2
SEMINAR (II dio): 10:00-16:30

Za više informacija slobodno nam pišite.
Više možete pogledati i na FB event-u pod nazivom: Mastery Tour 2018 Vol.2
https://www.facebook.com/events/204368347033403/

Akos.ba

Povezani članci

Back to top button
internal_server_error <![CDATA[WordPress &rsaquo; Error]]> 500