Vi ste ovdje
Home > Naše aktivnosti > Kultura i obrazovanje > Održana promocija knjige poezije “Toplina”

Održana promocija knjige poezije “Toplina”

U organizaciji Asocijacije za kulturu, obrazovanje i sport – AKOS-a u kulturnom centru Yunus Emre 09.05.2016. organizovana je promocija knjige Toplina autorice Nine Halilbašić

Promotori su bili Edin Krehić (urednik portala Al Jazeera), Amela Abdić, Hadis Kurtović i autorica same knjige Nina Halilbašić.

Promotori su istakli važnost poštivanja onog svog i povećanju ljubavi pema onom bližnjem što treba da bude svima intencija što je u drugu ruku bila i okusnica Ninine zbrike poezije. Dok je Nina ukazala na važnost poštivanja i ljubavi prema onim naj svom kako ona to kaže jer to često ljudi podrazumijvaju da se poštivaju dok ta ljubav i poštivanje treba često kazati i reći bez obzira što mi to podrazumjevamo da voje naj poštujemo.

Nakon izlaganja promotora i autora uslijedila je kupovina knjiga je potpis Nine na knjige koje je auditorij kupio nakon promocije. U ovom prilikom smo svi mi koji smo bili prisutni prisustvovali zaista lijepom događaju koji nas je obilježio kao vrijednom promocijom koja je zavrijedila veliku pažnju u našim srcima.

Piše: Hadis Kurtović

Fotogaleriju sa promocije možete pogledati ovdje.

Akos.ba

Akos.ba pratite putem aplikacije za Android i društvenih mreža Facebook | Instagram | Twitter.

Top