Vi ste ovdje
Home > Naše aktivnosti > Ostale aktivnosti > Održan sastanak predstavnika AKOS-a i Agencije Andolija

Održan sastanak predstavnika AKOS-a i Agencije Andolija

Nastavak višegodišnje saradnje između Asocijacije za kulturu, obrazovanje i sport – AKOS i Agencije Anadolija, bio je povod posjete delegacije AKOS-a uredu AA za Balkan u Sarajevu prošlog četvrtka.

Domaćin sastanka je bio direktor Agencije Anadolija za Balkan gospodin Zlatan Kapić dok je delegaciju AKOS-a predvodio zamjenik predsjednika AKOS-a gospodin Ekrem Čelebić a sastanku su prisustvovali Esed Ivojević, glavni urednik portala Akos.ba i administrator Sanadin Voloder.

Na sastanku je bilo govora o uspješnoj saradnji dvije organizacije u protekle četiri godine. Agencija Anadolija se pokazala kao pouzdan izvor informacija, kako iz Bosne i Hercegovine, tako i svijeta. Direktor Kapić se zahvalio predstavnicima AKOS-a na povjerenju i dosadašnjoj saradnji te naglasio važnost postojanja medija poput AKOS-ovog internet portala Akos.ba radi širenja pozitivnih vrijednosti i podizanja svijesti o važnosti nacionalnog, kulturnog i vjerskog identiteta našeg naroda. Ekrem Čelebić je u ime predsjednika AKOS-a prenio čestitke gospodinu Kapiću na imenovanju za direktora Agencije Anadolije te izrazio nadu da će se uspješna saradnja nastaviti i u narednom periodu.

Novim ugovorom je saradnja AKOS-a i Agencije Anadolija ušla u petu godinu.

Akos.ba

Akos.ba pratite putem aplikacije za Android i društvenih mreža Facebook | Instagram | Twitter.

Top