Vi ste ovdje
Home > Ostalo > Obavijesti > Nahlina igraonica – kutak za sretno dijete

Nahlina igraonica – kutak za sretno dijete

Pred vama su aktuelni upisi u narednom periodu, odaberite nešto za sebe iz bogate ponude Nahlinih aktivnosti!

Uhvatite jesenje boje i napravite jedinstvene uspomene na KURSU FOTOGRAFIJE, ovladajte tajnama obrade fotografija na BRZOM KURSU PHOTOSHOPA ili otkrijte čudesne vještine obrade podataka na BRZOM KURSU EXCELA.

Ne zaboravite da je tu za vas i NAHLINA IGRAONICA, kao odličan servis za mame koje žele pohađati kurs, odraditi trening ili na drugi način iskoristiti nekoliko slobodnih sati.

***

Dragi roditelji, ukoliko želite da vaši mališani kvalitetno provedu popodnevne sate u igri s vršnjacima dovedite ih u Nahlinu igraonicu.

Naša igraonica djeci pruža prostor gdje se mogu igrati, učiti i odrastati u sigurnom okruženju, a njihovim majkama značajno olakšava obavljanje važnih poslova i pohađanje kurseva i seminara u Nahli. Igraonica je namijenjena djeci uzrasta od 3 do 9 godina. Djeca su pod stalnim stručnim nadzorom i u sigurnim rukama, a stručno osoblje brine da svako dijete dobije potrebnu pažnju i da vrijeme provedeno u igraonici bude kvalitetno iskorišteno. Pored kreativnih ideja za igru i kvalitetno provedenog vremena, djeca također uče o pravilima ponašanja, urednosti i interakciji s drugom djecom.

Usluge igraonice:

Korištenje igraonice uz stručni nadzor, od nedjelje do četvrtka od 17 do 20 h. Cijena za jedan sat korištenja je 2KM.

Klub knjige za djecu, utorkom u 18 h. Djeca svakog utorka u Nahlinoj igraonici imaju priliku slušati čitanje i pričanje odabranih priča, uz kreativno crtanje i razgovor o dojmovima nakon pročitane priče. Dječiji klub knjige namijenjen je djeci uzrasta od 4 do 8 godina
Sportske radionice, četvrtkom u 18 h. Namijenjene su djeci uzrasta od 4 do 8 godina. Radionice su osmišljene u formi igara prilagođenih fizičkim mogućnostima djece. Svakog četvrtka fokus se stavlja na jednu bazičnu motoričku sposobnost (koordinacija, snaga, brzina, fleksibilnost, razvnoteža itd.), ali i disciplinu i timski rad. Cilj sportskih radionica je da kroz igru, maštu, zabavu i smijeh uvedu djecu u sport kako bi stekli svijest o važnosti zdravog života i tjelesnog vježbanja.

S radošću vas očekujemo!

nahla.ba

Akos.ba pratite putem aplikacije za Android i društvenih mreža Facebook | Instagram | Twitter.

Top
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com