Brak i porodicaU Fokusu

Nahlina igraonica – kutak za sretno dijete

 • Dragi roditelji, ukoliko želite da vaši mališani kvalitetno provedu vreme u igri s vršnjacima, dovedite ih u Nahlinu igraonicu!
 • Novoadaptirana i kreativno uređena Nahlina igraonica djeci pruža prostor gdje se mogu igrati, učiti i odrastati u sigurnom okruženju. Igraonica je namijenjena djeci uzrasta od 3 do 9 godina. Djeca su pod stalnim stručnim nadzorom i u sigurnim rukama, a stručno osoblje brine da svako dijete dobije potrebnu pažnju i da vrijeme provedeno u igraonici bude kvalitetno iskorišteno.
  Radno vrijeme: od ponedjeljka do petka od 17 do 21 h i nedjeljom od 12 do 21h.
  Usluge igraonice:

  Korištenje igraonice uz stručni nadzor. Cijena za jedan sat korištenja je 2KM

   KLUB KNJIGE za djecu, utorkom u 18 h. Djeca svakog utorka u Nahlinoj igraonici imaju priliku slušati čitanje i pričanje odabranih priča, uz kreativno crtanje i razgovor o dojmovima nakon pročitane priče. Dječiji klub knjige namijenjen je djeci uzrasta od 4 do 8 godina.
  PAMETNA ZABAVA: kreativno-edukativni program za djecu, srijedom u 18h. Svake srijede u periodu od 18h do 19.30h obrađujemo određenu temu kroz kreativno osmišljenu radionicu. Pri osmišljavanju naših aktivnosti pratimo aktuelne trendove u dječijoj edukaciji. Naše kreativne radionice slave učenje, odmor i akciju, a sve to u samo jednom zadatku. Uz mnoštvo smijeha i veselja, niz radionica pomaže djeci da usvoje znanja i vještine, potaknu kreativnost i maštu što je izuzetno važno za razvoj samopouzdanja i pozitivne slike o sebi već u najranijoj dobi. Radionice su namijenjene djeci uzrasta od 4 do 8 godina.
  VESELE NOTE: muzičko-ritmičke radionice, četvrtkom u 18h.Edukativni program u kojem se djeca na zabavan način upoznaju s muzikom praćenom pokretom koja je važan faktor u razvoju djeteta. Osmišljene su da kroz aktivnost podstiču razvoj govora, pamćenja, koncentracije, sposobnost slušanja, koordinaciju pokreta i socijalizaciju.
  NEDJELJNE MUDROLIJE: zabavno-edukativni program, nedjeljom u 13h. Namijenjen je djeci uzrasta od 4 do 8 godina. U okviru ovog programa realiziraju se dvije tematske radionice:

  Na ovim radionicama kroz raznolik sadržaj učimo o općim znanjima i pojmovima koje možemo primijeniti u svakodnevnim životnim situacijama. Koristeći kreativne oblike i metode rada, djeca razvijaju kognitivne procese, finu motoriku, maštu, podstičemo razvoj komunikacije, socijalizacije i isticanje individualnih osobina.

  Na ovim radionicama djeca kroz tehnike kratkih priča, asocijacija, mapa uma i stranih riječi razvijaju čula, pamćenje, kreativnost, emocije, logiku, koncentraciju te IQ.

   
  Angažirane odgajateljice: Mersida Poturak-Kamber i Zada Agić

  Pridružite nam se jer su zabava i učenje sigurno dobitna kombinacija.
  Više informacija na : www.nahla.ba

  akos.ba

Povezani članci

Provjerite također
Close
Back to top button