Vi ste ovdje
Home > Ostalo > Obavijesti > Nahla: Konkurs za upis polaznica na dvomjesečnu obuku za profesionalnu dadilju

Nahla: Konkurs za upis polaznica na dvomjesečnu obuku za profesionalnu dadilju

Centar za edukaciju i istraživanje „Nahla“ Sarajevo, raspisuje: K O N K U R S za upis polaznica na dvomjesečnu obuku za profesionalnu dadilju

Postanite profesionalna dadilja koja će imati kompetencije za pronalazak zaposlenja i svojim radom s djetetom poticati njegov/njen pravilan rast i razvoj.

Obuka za profesionalnu dadilju obuhvata 85 sati teoretske i praktične nastave iz sljedećih oblasti:

psihologija,
pedagogija,
vježbe iz prve pomoći i prepoznavanje znakova bolesti,
zdrava ishrana djece i priprema jednostavnih jela i dječije hrane,
fizička sigurnost djeteta,
odnos dadilje i roditelja.

Nastavu će držati iskusne predavačice, stručnjakinje iz navedenih oblasti. Po završetku obuke polaznice će dobiti certifikat kojim se potvrđuju stečene kompetencije, te prema ostvarenim rezultatima i naše preporuke za dalji angažman.

Obuka će se realizirati od aprila do juna 2016. godine u prostorijama CEI „Nahla“ u ulici Džemala Bijedića 122 u Sarajevu. Nastava će se održavati dva puta sedmično, utorkom i četvrtkom od 18 do 21h. Polaznice su oslobođene plaćanja kotizacije za učešće na obuci.

Uvjeti:
nezaposlenost
minimalno SSS
starost 25-50 godina

Posebna pažnja pri razmatranju prijava bit će posvećena dugotrajno nezaposlenim ženama, samohranim majkama i osobama sa završenom samo SSS.

Prijave dostaviti isključivo putem ONLINE FORMULARA najkasnije do 12h u nedjelju, 27.3.2016. godine. Sve prijavljene osobe, koje uđu u uži izbor, bit će pozvane na intervju.

Broj mjesta je ograničen! Za sva pitanja i dodatna pojašnjenja obratite se na e-mail: [email protected] Nepotpune i neblagovremene prijave neće se uzimati u razmatranje.

nahla.ba

Akos.ba pratite putem aplikacije za Android i društvenih mreža Facebook | Instagram | Twitter.

Top