Vi ste ovdje
Home > Ostalo > Obavijesti > Nahla: Besplatan seminar „Pet stubova roditeljstva“

Nahla: Besplatan seminar „Pet stubova roditeljstva“

Ne propustite priliku da pohađate BESPLATAN seminar “Pet stubova roditeljstva”, posebno prilagođen za vas. Požurite s prijavama, broj mjesta je ograničen!

Seminar “Pet stubova roditeljstva” je posebno dizajniran program za roditelje djece uzrasta od 4 do 11 godina, tako da roditeljima daje praktične odgojne alate i vještine, bazirane na psihološkim i islamskim principima. Seminar se radi po programu “The Five Pillars of Parenting” koji je priznala Nacionalna akademija edukatora u oblasti roditeljstva u Velikoj Britaniji (National Academy of Parenting Practitioners).

Autorica programa je Kathleen Roche-Nagi, direktorica organizacije Approachable Parenting iz Velike Britanije.

Ako imate poteškoće:

da vas djeca saslušaju, pa često morate vikati na njih;da vaša djeca poštuju porodične vrijednosti i razumiju postavljene granice;da neutralizirate rivalitet među braćom i sestrama i negativne utjecaje vršnjaka;da pronađete vrijeme za sebe, osjećate se opušteno i uživate u svojoj djeci onda je ovaj seminar prava prilika za vas. Korisne vještine učit ćete kroz zabavne, interaktivne sesije, a naučene tehnike kasnije možete vježbati i kod kuće.

Voditeljice seminara su certificirane trenerice programa “The Five Pillars of Parenting”: Amina Isanović-Hadžiomerović i Dženeta Camović.
Trajanje seminara: dvije subote, 16. i 23. januar 2016. u terminu od 10.00 do 14.00h.

Prijave na [email protected] do 14. januara ili do popune mjesta. Kao garanciju za pohađanje seminara, svi polaznici/ce dužni su uplatiti polog u iznosu od 30 KM (za bračne parove 50 KM), koji će biti uredno vraćen nakon odslušanog seminara.

nahla.ba

Akos.ba pratite putem aplikacije za Android i društvenih mreža Facebook | Instagram | Twitter.

Top