Vi ste ovdje
Home > Ostalo > Obavijesti > Kuća radosti: Seminar sa Aidom Tule

Kuća radosti: Seminar sa Aidom Tule

Dragi roditelji, nastavnici, učitelji, odgajatelji, i svi vi koji se bavite odgojem i obrazovanjem, formalno ili neformalno!

 

U septembru, psihologica Aida Tule održava seminar koji vas jednostavno, ukoliko budete redovni na susretima, ne može ne učiniti više praktičnim, proaktivnim u razmišljanju i djelovanju; seminar koji će vas nadahnuti da na pravi način uzmete stvari “u svoje ruke” i date odgovarajuću boju slici vizije odgoja koju već dugo tražite. Postanite duboko spokojan, siguran odgajatelj, voditelj, menadžer, roditelj, nastavnik, model koji ima osviještene i jasno precizirane dugoročne ciljeve i vrijednosti.

Upravljajte očekivanjima umjesto da ona upravljaju vama. Preusmjerite samosabotažu u rad za sebe. Doprinesite sebi, svom psihosocijalnom zdravlju tokom planiranja i rješavanja problema. Postanite kompetentni adaptirati sebe, i odgajanika novonastaloj situaciji te naučite u istom procesu priskrbiti gdje treba zrelu psihološku fleksibilost. Dođite u svijet razumijevanja i upravljanja konfliktima i izazovima i na istima ojačajte sebe, svoju porodicu, svoje odgajanike!

Teme i termini za septembar:

1. Upravljanje očekivanjima (02.09.2017. subota 18h)

2. Procesi samosabotaže (09.09.2017. subota 18h)

3. Psihosocijalno zdravlje
u planiranju i rješavanju problema (16.09.2017. subota 18h)

4. Sposobnost adaptacije i
psihološka fleksibilnost (23.09.2017. subota 18h)

5. Razumijevanje i
upravljanje konfliktima (30.09.2017.subota 18h)

Više podataka o voditelju seminara: Psiholog, edukator, trener Aida Tule više od jedanaest godina radi u oblasti primjenjene pozitivne psihologije kroz edukaciju i savjetovanje. Djeluje širom BiH u vladinom i nevladinom sektoru, kao i u zemljama EU. Aktivno piše i drži seminare na bosanskom, njemačkom i engleskom jeziku. Bitno je. I korisno doći zbog naše djece i osviještenog kvalitetnog rada sa njima. Seminar je ujedno dio odgovara na mnoge od vaših pitanja univerzalne prirode i potreba odgoja, kao i prilika da se sastanemo u ugodnom ambijentu.

Adresa:
Ulica Stupska bb (preko puta ulaza 19b – I, u neposrednoj blizini Rašmer marketa), objekat B2, kompleks Tibra 2, vrtić Kuća radosti

Prijave:
Putem poruke na broj 062 238 424 uz navedeno ime prezime i zanimanje, ili putem privatne poruke na Facebook stranici Vrtić Kuća radosti uz navedeno ime, prezime, zanimanje i broj telefona. Prijaviti se i izvršiti uplatu najkasnije do 1.septembra 2017.godine, do 15h. Uplata na spomenutoj adresi vrtića Kuća radosti, svakim radnim danom, od 7 h do 17.30 h.

Cijena:
Svih pet susreta, dakle za cijeli mjesečni modul ukupna cijena je samo 35 KM po polazniku. Za bračne parove popust od 10 KM po polazniku (umjesto 70 KM, cijena za oboje 50 KM). Za roditelje čija djeca su upisana u redovni boravak u Kući radosti 50 % popusta na cijenu po polazniku, što je 17,5 KM za cijeli mjesečni modul po polazniku!

Uložite svoje vrijeme u dugoročno vrijedne investicije!

Vaša Kuća radosti

Akos.ba

Akos.ba pratite putem aplikacije za Android i društvenih mreža Facebook | Instagram | Twitter.

Top
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com