Vi ste ovdje
Home > Ostalo > Obavijesti > Intenzivne pripreme za polaganje eksterne mature Kuća radosti

Intenzivne pripreme za polaganje eksterne mature Kuća radosti

Kuća radosti organizuje Instruktivnu nastavu za polaganje eksterne mature u osnovnim školama.
Pripreme će se održavati subotom i nedjeljom (tačan raspored satnice , nakon prijave polaznika), u prostorijama Kuće radosti (Tibra 2, Stupska bb), u periodu od 29.04.2017. god. do 04.06.2017. godine.
Predmeti zastupljeni na kursu su: matematika, B/H/S jezik i engleski jezik. Kurs obuhvata po 20 časova matematike i engleskog jezika i 10 časova B/H/S jezika, što je ukupno 50 časova. Trajanje jednog časa je 40 minuta. Polaznici kursa su obavezni pohađati kurs u cjelosti. Cijena kompletnog kursa je 160 KM.
Plan i program kursa su napravljeni na osnovu eksternih matura održanih u osnovnim školama proteklih godina. Predavači na kursu su osposobljeni predavači sa višegodišnjem iskustvom u radu na instruktivnoj nastavi iz navedenih predmeta. Nakon svakog časa učenici će dobiti zadatke za samostalan rad vezane za obrađeno gradivo. Na kraju kursa će se obaviti testiranje polaznika u vidu završnih testova o čijim rezultatima će učenik i roditelj biti obaviješteni.
Radni dan za učenika se realizuje dva puta sedmično. Jedan radni dan traje ukupno četiri sata i dvadeset minuta, od 09:00 do 13:20 sati (ili od 13:40 do 18:00, ili od 18:00 do 22:20 – ovisno od grupe u koju se učenik upiše). Sadrži po dva časa matematike i engleskog jezika i jedan čas B/H/S jezika. Učenici će biti podijeljeni u grupe i bit će im saopšten detaljan raspored časova. Neophodno je da prvog dana dođu u prostorije Kuće radosti najkasnije 5 minuta prije početka časa.
Uspješnost realizacije kursa u velikoj mjeri zavisi i od polaznika. Obaveze svakog polaznika su sljedeće:
-dolazak na vrijeme
-redovno pohađanje časova i izrada domaćih zadataka
PRIJAVE:
Broj mjesta je ograničen. Prijave i sve dodatne informacije možete izvršiti putem privatne poruke na Facebook stranici Intenzivne pripreme za polaganje eksterne mature Kuća radosti ili na brojeve telefona 061 709 264 ili 062 238 424

Akos.ba

Akos.ba pratite putem aplikacije za Android i društvenih mreža Facebook | Instagram | Twitter.

Top