Vi ste ovdje
Home > Ekonomija > Incrementum: Radionice ličnog razvoja

Incrementum: Radionice ličnog razvoja

Kad bi vam netko rekao da postoji ulaganje koje je sto posto sigurno donosi dobit, investicija s kojom ne možete pogriješiti ili biste pomislili da vas želi prevariti, ili ste izrazito naivni.

Ipak, takva investicija postoji, a zove se – ulaganje u sebe.

Uložite li u sebe, povrat će biti bolji život za vas u budućnosti.

Predlažemo Vam da posjetite  incrementum radionice

19.07.2020. 12.00 – 15:00h

Tematika: ego stanja i naši drajveri

Za prvi susret planiran je rad na ego stanjima (upoznavanje sa ego stanjima, razmjenama poruka sa drugim kroz naša i njihova ego stanja – osvrt na odnose sa porodicom i djecom, tinejdžerima).

U drugom dijelu radionice govorit ćemo o našim drajverima. Upoznat ćete se sa pojmom drajver i otkriti koji su to Vaši dominantni drajveri, za šta su važni, kako nas obilježavaju i kako utječu na sve sfere života.

25.07.2020. 12 – 15h

Tematika: igranje igara sa drugima i postavljanje granica

Na drugom susretu ćemo se baviti igrama koje igramo u odnosima sa drugima. Upoznat ćemo se sa pojmom igre, kako smo ih naučili, koju poziciju zauzimamo, kako da prepoznamo igru i mamac od strane drugih i kako izaći iz igre.

U drugom dijelu ćemo govoriti o postavljanju zdravih granica i kako reći NE. Zašto nam to ne ide od ruke? Granice su povezane i sa igrama i ulogama Žrtve, Spasioca ili Progonioca.

26.07.2020. 12 – 15h

Tematika: emocije i tijelo

Na posljednjem susretu govorit ćemo o emocijama. Obradit ćemo teorijsku podlogu emocija (nastanak, značaj, uticaj odgoja), upoznat ćemo se sa pojmovima reket emocija, raspoloženje, pozitivnih i negativnih, prihvatljivih i neprihvatljivih emocija.

U drugom dijelu ćemo se baviti tijelom. Tačnije, govorit ćemo o bolestima, stresu,signalima koje tijelo šalje, njihovoj vezi sa emocijama. Proći ćemo kroz vježbu koja je dio Mindfulness tehnike, kako bismo naučili kako osluškivati tijelo i njegove signale.

MOŽETE SE PRIJAVITI NA NEKE OD PONUĐENIH ILI NA SVE RADIONICE.

Cijena sve tri radionice je 90 KM. Cijena po radionici je 35 KM. Za učesnice naših ranijih radionica cijena je 30KM po radionici.

PRIJAVE VRŠITE PUTEM : [email protected] .

U prijavi napišite Vaše ime i prezime, kontakt telefon i na koju/e radionice se prijavljujete.

Akos.ba pratite putem aplikacije za Android i društvenih mreža Facebook | Instagram | Twitter.

Top