Vi ste ovdje
Home > Kultura i tradicija > Umjetnost > Hobi mlade mostarske umjetnice Azre Čopelj: Bijele zidove pretvara u vesele slike

Hobi mlade mostarske umjetnice Azre Čopelj: Bijele zidove pretvara u vesele slike

Dosadili su vam bijeli zidovi? Tragate za idejama ili promjenom, ali niste sigurni trebate li zidove obojiti u neku boju, staviti na njih tapetu, naljepnicu, možda čak i iscrtati? Dosadili su vam bijeli zidovi? Tragate za idejama ili promjenom, ali niste sigurni trebate li zidove obojiti u neku boju, staviti na njih tapetu, naljepnicu, možda čak i iscrtati? Možda vam upravo može pomoći mlada i kreativna Azra Tipura Čopelj, koja se bavi upravo oslikavanjem i dizajniranjem zidova.

Mlada mostarska umjetnica Azra Čopelj, studentica Građevinskog fakulteta na Univerzitetu Džemal Bijedić se bavi izradom modernih umjetničkih slika.

Azra je svoj hobi odlučila pretvoriti u posao. Njene slike ukrašavaju domove širom Bosne i Hercegovine.

Prvi crteži uradila je u svom domu nakon čega je dobila veliku podršku od svojih prijatelja.

Njena ljubav prema slikarstvu i želja da klijenti budu sretni i zadovoljni je nemjerljiva. Slikarstvom se počela bavit u osnovnoj školi. Azrine teme su većinom priroda, cvjetni motivi, znamenitosti gradova. Ističe da ne crta portrete zbog toga sto se to kosi sa njenim vjerskim načelima. Pored izrade umjetničkih slika, Azra se bavi i  oslikavanjem zidova. Iza sebe ima veliki broj radova.

Njena najveća radost jesu njene zadovoljne mušterije. Cijene slika su veoma prihvatljive.

Azra ima i svoju Facebook stranicu Oslikavanje zidova i izrada umjetničkih slika Čopelj Azra.

Akos.ba

Akos.ba pratite putem aplikacije za Android i društvenih mreža Facebook | Instagram | Twitter.

Top
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com