Vi ste ovdje
Home > Naše aktivnosti > Humanitarni rad > Budite dio AKOS-ovih projekata: Pozivom na broj 090 292 095 podržavate naš rad!

Budite dio AKOS-ovih projekata: Pozivom na broj 090 292 095 podržavate naš rad!

Kroz zajednički, planiran i organizovan rad, koristeći se savremenim naučnim dostignućima i držeći se načela naše uzvišene vjere, odgojiti visokomoralnu, obrazovanu i po svemu uzoritu generaciju omladine koja će znati odgovoriti na sve izazove mjesta i trenutka u kome žive!

Asocijacija za kulturu, obrazovanje i sport – AKOS u cilju unaprjeđenja svojih projekata otvara telefonski broj za donacije putem BH Telecoma.

Na ovaj način, želimo pružiti priliku većem broja građana Bosne i Hercegovine da podrže i uključe u naše projekte. Akcenat stavljamo na edukativne, humanitarne i samoodržive projekte čime pomažemo socijalno ugroženim kategorijama stanovništva Bosne i Hercegovine.

Sve naše aktivnosti, naša misija i vizija je usko vezana za napredak i razvoj bh društva, tako da Vaša donacija ima direktan utjecaj i bit će pozitivna promjena.

“Poziv za AKOS” je jedinstvena prilika za doniranje.

Pozivom na broj 090 292 095 vi postajete dio naših projekata kroz donaciju 3 KM, a kroz izvještavanje na portalu Akos.ba možete pratiti realizaciju aktivnosti.

Svakako smo otvoreni za direktni kontakt preko e-maila [email protected], za vaše prijedloge, kritike i sugestije.

Naši korisnici Vam se unaprijed zahvaljuju.

Pozovite i donirajte, jer Vaša donacija vrijedi!

Vaš AKOS

 

Akos.ba pratite putem aplikacije za Android i društvenih mreža Facebook | Instagram | Twitter.

Top