>
AKOS: Javni poziv mladima za učešće u edukaciji  pod nazivom “Mladi lideri” AKOS: Javni poziv mladima za učešće u edukaciji  pod nazivom “Mladi lideri”
Asocijacija za kulturu, obrazovanje i sport  – AKOS Sarajevo, u saradnji sa Ministarstvom finansija Kantona Sarajevo, organizuje edukaciju pod nazivom “Mladi lideri” te se... AKOS: Javni poziv mladima za učešće u edukaciji  pod nazivom “Mladi lideri”

Asocijacija za kulturu, obrazovanje i sport  – AKOS Sarajevo, u saradnji sa Ministarstvom finansija Kantona Sarajevo, organizuje edukaciju pod nazivom “Mladi lideri” te se tim povodom raspisuje

JAVNI POZIV ZA UČEŠĆE U EDUKACIJI “MLADI LIDERI”

Broj učesnika: 20

Ciljna skupina: mladi koji su studenti završne godine bilo kojeg fakulteta i oni koji su završili fakultet u 2018. i 2017. godini.

Cilj projekta je da se kroz dodatnu edukaciju korisnici obuče vještinama uspješnog traženja posla, pisanja motivacionog pisma te javnog nastupa. Svako onaj ko prođe kompletan program može biti, uz formalno obrazovanje osoba koja je u ovim “soft” vještinama stekla zavidna znanja.

Teme:

  1. Javni nastup i umjeće govorništva – pristup lidera
  2. Kako napisati CV i motivaciono pismo?

Projekat će se realizovati u dva termina i to: 22. decembra 2018. i 5. januara 2019. godine u periodu od 10 do 14 sati na Mojmilu.

Popunite aplikacijsku formu ispod i iskoristite priliku da usavršite svoje znanje i uspješno (p)ostanete mladi lider!

Rok za prijave je 20. decembar 2018. godine.

[recaptcha]

Klikom na "Pošalji" pristajete da AKOS koristi vaše podatke koje ste dobrovoljno dali koristi u svrhu pripreme i realizacije projekta "Mladi lideri" te da dobijate obavijesti o tome putem emaila i broja telefona.

Akos.ba pratite putem aplikacije za Android i društvenih mreža Facebook | Instagram | Twitter.

No announcement available or all announcement expired.