Obavijesti

Brzi kurs Excela i Photoshopa u Nahli

Pred vama su aktuelni upisi u narednom periodu, odaberite nešto za sebe iz bogate ponude Nahlinih aktivnosti!

Uhvatite jesenje boje i napravite jedinstvene uspomene na KURSU FOTOGRAFIJE, ovladajte tajnama obrade fotografija na BRZOM KURSU PHOTOSHOPA ili otkrijte čudesne vještine obrade podataka na BRZOM KURSU EXCELA.

Ne zaboravite da je tu za vas i NAHLINA IGRAONICA, kao odličan servis za mame koje žele pohađati kurs, odraditi trening ili na drugi način iskoristiti nekoliko slobodnih sati.

Brzi kurs Excela

Već neko vrijeme želite naučiti koristiti Excel, zbog posla ili fakulteta, ali vam se rad u Excelu čini komplikovanim i odbojnim? Niste bili motivirani da ranije upišete kurseve Excela jer su trajali po nekoliko mjeseci? Ovaj brzi kurs Excela je namijenjen upravo vama!
U samo deset susreta kroz pojašnjenja korak po korak i prilagođen praktičan rad savladajte Excel tako da ga možete samostalno koristiti za svoje potrebe.

Kurs će ići od početničkog nivoa, ali će biti obrađene ne samo osnovne nego i neke napredne funkcionalnosti Excela, fokusirajući se na najčešće potrebne vještine u radu s Excelom. Kurs će vas osposobiti da:

samostalno koristite Excel radno okruženje, shvatate ulogu radnih knjiga i listova, razumijete ponuđene funkcionalnosti, krećete se kroz dokument, lako unosite podatke i manipulišete njima, te ih spašavate i štampate na za vas najpraktičniji način;

koristite Excel za proračune i izradu grafika na osnovu podataka i izradu baza podataka (klijenta, proizvoda, itd.) koje možete lako filtrirati i sortirati prema željenom kriteriju;

podatke predstavljate na željeni način, formatirate ih i činite estetski dopadljivim, te kreirate svoje šablone koje možete ponovo koristiti.

Realizacija kursa predviđena je od 18. oktobra do 17. novembra 2016. i sastoji se od 10 susreta po 90 minuta, a održavat će se dva puta sedmično, utorkom i četvrtkom od 19.30 do 21h. Cijena kursa je 50 KM.

Instruktorica na kursu je Berina Avdić, magistrica elektrotehnike.

Prijave isključivo uz uplatu na Nahlinom info desku do 13. oktobra 2016, svakim danom osim petka od 12 do 20h. Mjesto na kursu se osigurava po redoslijedu uplate. Za sve dodatne informacije javite se na e-mail: [email protected]

Detaljne upute o pravilima vezanim za pohađanje naših IT kurseva pogledajte OVDJE.

Požurite, broj mjesta je ograničen!

Brzi kurs Photoshopa

Želite naučiti da od svoje fotografije napravite šta god zamislite? Ovaj brzi kurs Photoshopa je prava prilika za vas!
U samo deset susreta kroz pojašnjenja korak po korak i prilagođen praktičan rad uz individualni pristup predavačice savladajte rad u Photoshopu tako da ga možete samostalno koristiti za svoje potrebe. Po završetku ovog kursa moći ćete retuširati fotografije, koristiti različite specijalne efekte, uređivati tekst, izvoditi korekciju boja i tonova i upotrebljavati filtere.

Realizacija kursa predviđena je od 18.10. do 17.11.2016. i sastoji se od 10 susreta po 90 minuta, a održavat će se dva puta sedmično, utorkom i četvrtkom od 18 do 19.30h. Cijena kursa je 50 KM.

Instruktorica na kursu je Belma Čorbo, certificirana Adobe instruktorica (BELMAART).

Prijave isključivo uz uplatu do 13. oktobra 2016. svaki dan osim petka 12-20h na Nahlinom info desku. Za dodatne informacije javite se na email: [email protected] Broj mjesta je ograničen. Svoje mjesto na kursu potvrđujete isključivo uplatom.

nahla.ba

Povezani članci

Back to top button