Vi ste ovdje
Home > Ekonomija > BBI banka otvorila poslovnicu u Sanskom Mostu

BBI banka otvorila poslovnicu u Sanskom Mostu

U prisustvu brojnih građana, klijenata i poslovnih partnera danas je u Sanskom Mostu u vlastitim prostorijama otvorena poslovnica BBI banke. Simboličnim presjecanjem vrpce, poslovnicu su otvorili Mustafa Avdagić, načelnik Općine Sanski Most i Amer Bukvić, generalni direktor BBI banke. Ovo je četvrta poslovna jedinica BBI banke u Unsko-sanskom kantonu i 30 poslovna jedinica BBI banke u BiH.

Načelnik Avdagić poželio je dobrodošlicu BBI banci naglasivši da otvaranjem poslovnice u vlastitim prostorijama pokazuje jasnu opredjeljenost BBI banke da ostvari dugoročnu saradnju sa stanovništvom i privrednicima ovog grada.

” BBI banka ima različite programe za stanovništvo i privredu, a mislim da će njihov program za pokretanje poljoprivrede značajno doprinijeti razvoju ovog kraja“, kazao je načelnik Avdagić.

„Ovo je 30, jubilarna poslovna jedinica BBI banke u BiH i 4. u Unsko-sanskom kantonu. Naša posebnost je izgradnja mostova saradnje i uvezivanje Regiona prema svjetskim ekonomskim centrima. BBI banka je jedna od rijetkih finansijskih institucija koja je osnovala Biznis klub s namjerom da svojim članovima i partnerima otvori koridor za nova tržišta. Pozivamo privrednike da uzmu učešće na predstojećem Sarajevo Business Forumu koji će se održati 4. i 5. maja ove godine gdje očekujemo investitore iz cijelog svijeta od Amerike do Malezije. BBI banka je najbrže rastuća banka u BiH u posljednjih nekoliko godina. Širenjem BBI mreže i otvaranjem poslovnica namjeravamo pomoći gradovima i poduzetnicima da skupa rastu sa nama” izjavio je Amer Bukvić, generalni direktor BBI banke.

Poslovnica je smještena u ulici Mahala br.2 , a pružat će sve bankarske usluge za pravna i fizička lica u skladu s etičkim principima. Radno vrijeme poslovnice je od ponedjeljka do petka od 8h do 16h, te subotom od 9h do 13h.

Akos.ba

Akos.ba pratite putem aplikacije za Android i društvenih mreža Facebook | Instagram | Twitter.

Top