EkonomijaKupujmo domaće i halal

Zlatna ruža ZEPS-a za brašno T-500 u pakovanju od 25 kilograma

Još jedna nagrada za kvalitet proizvoda prehrambene industrije Klas d.d. Sarajevo

Brašno T-500 u pakovanju od 25 kilograma prehrambene industrije Klas d.d. Sarajevo nagrađeno je Zlatnom ružom 22. Međunarodnog sajma privrede ZEPS. Ova tradicionalna nagrada ZEPS-a još je jedna potvrda kvaliteta Klasovog najpoznatijeg brenda.

„Kvalitet je ocjenjivao stručni žiri Poljoprivredno-prehrambenog fakulteta u Sarajevu, kao referentna instanca, i stoga Ruža ZEPS-a za nas ima veliki značaj. Ovo prestižno priznanje dolazi nam upravo u vrijeme povećane potražnje za brašnom, ali i ostalim proizvodima, i sve to ide u prilog činjenici da brend Klas potrošači u BiH izuzetno cijene“, kazao je prilikom uručenja nagrade Haris Škiljo, brand manager u kompaniji Klas d.d Sarajevo.

Zlatna ruža ZEPS još jednom je istakla snagu Klasovog brenda i njegova prirodna i zdrava svojstva, i druga ja garancija kvaliteta koju potpisuje Poljoprivredno-prehrambeni fakultet u Sarajevu. Naime, prije nešto više od mjesec dana Klas brašno T-500 u pakovanju od 25 kilograma nagrađeno je Zlatnom medaljom Međunarodnog sajma poljoprivrede i prehrambene industrije u Gradačcu.

Akos.ba

Povezani članci

Back to top button