Vi ste ovdje
Home > Sport i zdravlje > Sportske novosti > Zenica: Ismail Zulfić će biti specijalni gost utakmice Čelik – Metalleghe

Zenica: Ismail Zulfić će biti specijalni gost utakmice Čelik – Metalleghe

Šestogodišnji dječak iz Zenice Ismail Zulfić, koji je uprkos činjenici da je rođen bez ruku uspješno savladao plivanje te osvojio zlatnu medalju na Devetom regionalnom prvenstvu Hrvatske u plivanju za osobe sa invaliditetom, će na susretu između NK Čelik i Metalleghe BSI iz Jajca biti specijalni gost zeničkog kluba, javlja Anadolu Agency (AA).

Iz NK Čelik je saopćeno da su članovi “Robijaša 1988 Zenica” Ismailu uručili čestitku za uspjeh, a NK Čelik će Ismaila sa porodicom ugostiti u VIP loži Bilinog polja tokom odigravanja susreta između zeničkog Čelika i Metalleghea iz Jajca.

“U cilju proslave pobjede zeničkog plivačkog šampiona Ismaila Zulfića na Devetom regionalnom prvenstvu Hrvatske u plivanju za osobe s invaliditetom održanom u Zagrebu i kojem su Čelikovi ‘Robijaši 1988 Zenica’ uručili čestitku za ostvareni uspjeh, klub objavljuje da će na današnjoj utakmici Ismail sa svojom porodicom biti specijalni gost NK Čelik Zenica. Klub će njega i njegovu porodicu ugostiti u VIP loži kako i dolikuje šampionima te očekujemo da će mu navijači aplauzom također čestitati na velikoj pobjedi koja će biti veliki motiv da nastavi svoj sportski put uspjeha”, napisano je u saopćenju iz NK Čelik.

Susret NK Čelik – Metalleghe BSI igra se od 17 sati na stadionu Bilino polje u Zenici.

Akos.ba

Akos.ba pratite putem aplikacije za Android i društvenih mreža Facebook | Instagram | Twitter.

Top