Vi ste ovdje
Home > Ekonomija > Vogošća: Zajednička promocija BH Telcoma i Zlatne džezve

Vogošća: Zajednička promocija BH Telcoma i Zlatne džezve

BH Telecom i Zlatna džezva su bosanskohercegovački brandovi. Oba su lideri u svojim segmentima.

Sasvim je prirodno da su danas zajedno na promociji u Vogošći i da će danas svi moći probati bosansku kafu iz Vispakove najveće džezve na svijetu, koja se upravo vratila iz Beča gdje je pratila Nogometnu reprezentaciju BiH u utakmici sa Austrijom. Nadam se da je ovo početak uspješne saradnje dva branda. Kupujmo domaće, gradimo BiH”, kazao je tom prilikom Adis Hasaković direktor korporativnih komunikacija AS GROUP, koja je vlasnik branda “Zlatna džezva”.

Ispred BH Telecoma prisutnima se obratio i direktor Direkcije Sarajevo BH Telecoma, mr. Kemal Avdagić.

– Ovo je prva u nizu promotivnih akcija, krećemo od Vogošće u aprilu, a u maju smo u Općini Novi Grad i obilazimo sve općine u Kantonu Sarajevo, jer želimo da predstavimo usluge i novitete u setu usluga BH Telecoma i da predstavimo infrastrukturalne projekte BH Telecoma koji su preuslov za bilo kakvu savršenu ili kvalitetnu telekom uslugu, kazao je direktor sarajevske Direkcije BH Telecoma Kemal Avdagić.

Na području općine Vogošća BH Telecom je jučer pustio u rad novu pristupnu mrežu, te organizovao promotivno-prodajnu akciju za stanovnike Vogošće koja će trajati do 4. maja ove godine, a u kojoj će svi zainteresovani građani sa tog područja moći ostvariti brojne pogodnosti. Ovim povodom BH Telecom je, u saradnji sa Vispakovom Zlatnom džezvom, organizovao i cjelodnevno druženje i zabavu ispred zgrade Mjesne zajednice Semizovac.

Akcija je organizovana ispred mjesne zajednice Semizovac, kako je kazao Avdagić, upravo zbog završetka dva velika infrastrukturalna i telekomunikaciona projekta.

Akos.ba

Akos.ba pratite putem aplikacije za Android i društvenih mreža Facebook | Instagram | Twitter.

Top