Vi ste ovdje
Home > Ekonomija > Vispak na drugom sajmu kafe Coffee Fest Sarajevo

Vispak na drugom sajmu kafe Coffee Fest Sarajevo

U Sarajevu se održava drugi sajam kafe na kojem su se predstavile vodeće kompanije iz proizvodnje kafe, čajeva i pratećih sadržaja.

Sajam je održan u sali caffea My Face na Vilsonovom šetalištu.

Sajam je posjetila i ekipa portala Akos.ba gdje smo obišli našeg starog partnera Vispaka i upoznali se sa novim partnerom kompanijom Dino Kafa iz Živinica.

Vispak je predstavio svoj tradicionalni brend brend espreso kafa. Pored toga predstavljen je “Mr. & Mrs. Vi” je brend Vispaka za tople instant napitke sa okusima cappuccino classic, cappuccino vanilija, cappuccino čokolada, irish, karamel, strong, tiramisu, i topla čokolada, te redizajniranu i dopunjenu ponudu čajeva.

Pored pomenutih na Sajmu kafe ove godine učestvovali su sljedeći brendovi: Manuel Caffe, Julius Meinl, Lavazza, Franck, Goriziana, SanGiusto, Saccaria, Vispak, Dino Kafa, Automatic Servis, CaffeMatic, Slim Line, te Meggle, oficijelni pokrovitelj Festivala.

Posjetioci sajma imali su priliku da upoznaju nove trendove i načine pripreme kafe i čaja, kao i da uživaju u ukusima omiljenih napitaka.

Coffee Fest je namijenjen svim ljubiteljima kafe, kao i onima koji žele saznati više o ovom popularnom napitku, te je prilika za upoznavanje, razmjenjivanje iskustava i komunikaciju među vlasnicima kafića, veleprodajnim i maloprodajnim trgovcima, te svim ljubiteljima ovog popularnog napitka.

Tradicija ispijanja kafe u Bosni i Hercegovini svakako zaslužuje ovakav sajam kojim će dobiti još više na promociji i kvaliteti.

Akos.ba

Akos.ba pratite putem aplikacije za Android i društvenih mreža Facebook | Instagram | Twitter.

Top
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com