Vi ste ovdje
Home > Vijesti > Vijesti iz zemlje > Veliki broj vjernika klanjao Bajram namaz u Banjoj Luci: Sreće, napretka i lijepog života

Veliki broj vjernika klanjao Bajram namaz u Banjoj Luci: Sreće, napretka i lijepog života

Bajram dočekujemo s radošću i željom za zdravlje, sreću i napredak, poručeno iz medžlisa Ferhad pašine džamije u Banjoj Luci

  – U Medžlisu Ferhad pašine džamije u Banjoj Luci jutros je u prisustvu velikog broja vjernika klanjan Bajram namaz, javlja Anadolu Agency (AA).

„Evo osvanulo je i ovo lijepo bajramsko jutro. Sretan sam što sam sa svojim članovima porodice, što zajedno klanjamo Bajram namaz“, riječi su Ismeta Mujičića, koji je klanjao bajram-namaz u Banjoj Luci.

„Bajram dočekujem s radošću i željom da nam dragi Allah podari zdravlja, sreće, napretka i lijepog života. Da se družimo, pazimo u slozi odgajamo svoju djecu, kazao je Muharem Ramić.

U čestitki upućenoj muslimanskim vjernicima banjalučki muftija Osman ef. Kozić istakao je da su dani Bajrama dani radosti.

„Pozivam vas da ih provedemo uz svoje porodice, prijatelje i komšije. Počastimo svoje rođake, prijatelje i komšije baklavom, neka i oni osjete bajramsku radost”, naveo je Kozić.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Bajram namaz jutros je klanjan, osim u Medžlisu Ferhadije, i u ostalim džamijama na području Medžlisa Islamske zajednice Banja Luka.

 

Anadolija

Akos.ba pratite putem aplikacije za Android i društvenih mreža Facebook | Instagram | Twitter.

Top