Vi ste ovdje
Home > Naše aktivnosti > Ostale aktivnosti > Urednik portala Akos.ba razgovarao sa urednikom Preporoda o mogućnostima saradnje dva medija

Urednik portala Akos.ba razgovarao sa urednikom Preporoda o mogućnostima saradnje dva medija

Jučer je u prostorijama uredništva Islamskih informativnih novina “Preporod” u Sarajevu održan sastanak između glavnog i odgovornog urednika Preporoda Ekrema Tucakovića i urednika portala Akos.ba Sanadina Volodera.

 Dvojica urednika su razgovarali o mogućnostima saradnje dvaju medija na partnerskim osnovama i međusobne podrške u javnom prostoru. Preporod ima dugu tradiciju i brend koji je poznat te ga kao medij Islamske zajednice treba podržati. Portal Akos.ba već duže vremena prati rad Preporoda i učestvuje u promociji svakog novog broja.

Domaćin sastanka se zahvalio uredniku Akos.ba na dosadašnjoj podršci i naglasio značaj medijskog promovisanja dobra i odvraćanja od zla što je zajedničko za oba ova medija. Urednik Preporoda je izrazio želju za većom saradnjoj sa bošnjačkim nevladinim sektorom kroz promociju projekata od značaja za muslimane ali i za društvo u cjelini.

Na kraju je dogovoreno da će se dosadašnja saradnja unaprijediti te da će ovakvi sastanci biti češći.

Akos.ba

 

Akos.ba pratite putem aplikacije za Android i društvenih mreža Facebook | Instagram | Twitter.

Top
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com